Μην χασετε

«Όταν είδα το ροζ κομφετί τα έχασα!» Η απίστευτη αντίδραση της οικογένειας που έπειτα από 6 γιους θα αποκτήσει κόρη κάνει τον γύρο του κόσμου

Η Sarah και ο Tim Molitor, μετρούν αντίστροφα το χρόνο για να σφίξουν στην αγκαλιά τους τον προσεχή Μάρτιο…..το έβδομο μωρό τους που επιτέλους θα είναι κορίτσι.

Advertisements

 

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram η Sarah αποκάλυψε το φύλο του έβδομου μωρού της και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς, όταν είδε το ροζ κομφετί να κατακλύζει το δωμάτιο. Οι 6 γιοι της ήταν εξίσου ενθουσιασμένοι και άρχισαν να πανηγυρίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο!

«Πίστευα ότι και το 7ο θα ήταν αγόρι, αλλά όταν είδα το ροζ κομφετί τα έχασα! Τα συναισθήματα με κυρίευσαν και έτρεμα από την έκπληξη! Ήταν ένα σοκ για όλους, αλλά ένα τόσο γλυκό και απροσδόκητο δώρο για εμάς!», δήλωσε η Sarah και πρόσθεσε

 


«Τα αγόρια δεν μπορούν να σταματήσουν να μιλάνε γι’ αυτήν και έχουμε πολλά καινούργια πράγματα να ζήσουμε με ένα κοριτσάκι. Την αγαπάμε όλοι τόσο πολύ κι ας μην έχει γεννηθεί ακόμα».

«Ξέρω ότι είναι αλήθεια, αλλά νομίζω ότι θα υπάρχει ακόμα και το 10% από εμένα που κατά τη γέννα θα λέει «Ας ελέγξουμε όλοι και ας επιβεβαιώσουμε ότι είναι κορίτσι»», είπε.

Advertisements

«Μετά από 10 χρόνια αγοριών, είναι δύσκολο να φανταστείς να κρατάς ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά σου και πώς θα είναι αυτό».

 

Η Μόλιτορ είπε ότι αναμένεται να γεννήσει στις 15 Μαρτίου. Οι αδερφές της κάνουν ένα baby shower για εκείνη αργότερα αυτόν τον μήνα για να της προμηθεύσουν τα είδη κοριτσιού που της λείπουν μετά από επτά γιους. Είπε ότι οι γιοι της είναι πολύ ενθουσιασμένοι που θα γνωρίσουν τη νέα τους αδερφή. «Κάθε βράδυ προσεύχονται και λένε τα ονόματά τους και μετά λένε «Και για το πρώτο μας κοριτσάκι αδερφάκι που έρχεται σύντομα», είπε ο Μόλιτορ.

 

infokids.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα