Μην χασετε

Οριστικά εκτός Dancing with the stars η Ζέτα Μακρυπούλια! Τα χρήματα ήταν το δεύτερο “αγκάθι”. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Τα χρήματα ήταν το δεύτερο “αγκάθι”. 

Advertisements

Μόνο ως Μέριλυν στο Παλλάς και όχι ως παρουσιάστρια θα απολαμβάνουμε φέτος τη Ζέτα Μακρυπούλια στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα είναι η παρουσιάστρια του Dancing with the stars και όσο και αν επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές τη συνεργασία, αυτή δεν θα συνεχιστεί για 4η χρονιά.

Στην τελευταία χθεσινή συνάντηση του Γιάννη Λάτσιου με την Ζέτα Μακρυπούλια συζητήθηκε και λύση δεν βρέθηκε στο δεύτερο “αγκάθι” – πέρα από την Κυριακάτικη παράσταση της Ζέτας – που είχε προκύψει μετά τα ραντεβού.

Το budget του Dancing With the Stars, ήταν ήδη κλεισμένο και μη αναστρέψιμο, οπότε οποιαδήποτε επιπλέον οικονομική απαίτηση της Ζέτας Μακρυπούλια, δεν ήταν δυνατόν να ικανοποιηθεί.

Έτσι παρά τις μεγάλες προσπάθειες της Ελληνικής Θεαμάτων να μεταφέρει την ώρα προβολής της παράστασης νωρίς το απόγευμα, ώστε να έχει χρόνο η Ζέτα να πάει στο στούντιο και να ετοιμαστεί – πράγμα που δεν ήταν αρκετό – γιατί και πάλι θα έφτανε οριακά στο στούντιο, με κίνδυνο το σήμα έναρξης να πέφτει και η παρουσιάστρια να μην είναι έτοιμη και δεύτερον οι οικονομικές απαιτήσεις της Ζέτας, έφεραν τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 σε μία συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση με τον Διευθυντή ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο.

Πέρα λοιπόν από 12 νέους συμμετέχοντες, με τους οποίους έχουν γίνει οι προσεγγίσεις και θα οριστικοποιηθούν τα πρόσωπα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, το show θα έχει νέα παρουσιάστρια η οποία αναζητείται αλλά και νέο πρόσωπο στα backstage, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου περσινή νικήτρια του show, επικρατέστερη.

fthis.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα