Μην χασετε

Ονειρικό παιδικό δωμάτιο σε ρουστίκ στυλ διακόσμησης

Ένα εντυπωσιακό παιδικό δωμάτιο σε απόλυτα ρουστίκ στυλ διακόσμησης. Δωμάτιο που ακόμα και κάθε ενήλικας θα ονειρευόταν να είχε στην παιδική του ηλικία!

Advertisements

Αυτοί οι Αμερικάνοι ή έχουν πολλά λεφτά ή έχουν τον τρόπο…δεν εξηγείται αλλιώς. Κάθε φορά που ψάχνω στα αγαπημένα μου site διακόσμησης πραγματικά κολάζομαι !

Σήμερα λοιπόν κολάστηκα και πάλι στο λατρεμένο HGTV με σχέδια για παιδικά δωμάτια. Δωμάτια που δεν μοιάζουν καθόλου με τα συνηθισμένα, αντιθέτως θυμίζουν κάτι από Μικρό Σπίτι στο Λειβάδι. Το συγκεκριμένο είναι όχι ονειρικό … αλλά μαγικό ! Διακόσμηση παιδικού δωματίου που χρειάζεται πέρα από φαντασία, και το ανάλογο πορτοφόλι! Πάμε να χαζέψουμε με τις φωτογραφίες παρακάτω, αφού τα λόγια είναι πλέον περιττά !

oneiriko_paidiko_dwmatio_roustik_styl_diakosmisis_1oneiriko_paidiko_dwmatio_roustik_styl_diakosmisis_2oneiriko_paidiko_dwmatio_roustik_styl_diakosmisis_3oneiriko_paidiko_dwmatio_roustik_styl_diakosmisis_4oneiriko_paidiko_dwmatio_roustik_styl_diakosmisis_5oneiriko_paidiko_dwmatio_roustik_styl_diakosmisis_6oneiriko_paidiko_dwmatio_roustik_styl_diakosmisis_7oneiriko_paidiko_dwmatio_roustik_styl_diakosmisis_8oneiriko_paidiko_dwmatio_roustik_styl_diakosmisis_9570796c183ff69c8bf360848aa19a0f1_XL

tospitakimou.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα