Μην χασετε

Όλια Λαζαρίδου: «Από 6 χρονών μέχρι τα 18 ήμουν στο οικοτροφείο – Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια»

Kαλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο βρέθηκε η Όλια Λαζαρίδου και μίλησε για τα χρόνια που πέρασε σε οικοτροφείο.

 

Η γνωστή ηθοποιός  μίλησε επίσης για τα χρόνια που πέρασε στο θέατρο Τέχνης, τις αυστηρές επιλογές που έκανε στη δουλειά της, καθώς και τον ρόλο της στην θεατρική παράσταση «Ζορμπάς», όπου υποδύεται τη Μαντάμ Ορτάνς στο πλευρό καταξιωμένων συνεργατών στον Ελληνικό Κόσμο.

Η ηθοποιός προτίμησε να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο στη δουλειά της και να μην ασχοληθεί με πολύ εμπορικές δουλειές. Ενώ έκανε μια σημαντική αναφορά στα παιδικά της χρόνια και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Advertisements

 

Ειδικότερα η Όλια Λαζαρίδου αναφέρθηκε στο μεγάλο διάστημα που έζησε ως εσωτερική μαθήτρια σε οικοτροφείο αστικών σχολείων, όπως το Αρσάκειο και το Κολλέγιο Αθηνών. Έμεινε από τα 6 μέχρι τα 18 της χρόνια: «Πέρασα και καλά, απλώς πέρασα και αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια, γιατί ήμουν από 6 χρονών μέχρι τα 18 στο οικοτροφείο, σε αστικό σχολείο βέβαια, αλλά έχω ζήσει μια ζωή συνέχεια με παιδιά, δωμάτιο που μοιραζόμουν με άλλα παιδιά.

Δεν έχω ζήσει ζωή δίπλα σε μια κουζίνα, με αποτέλεσμα να μην έχω μάθει να μαγειρεύω. Ήταν αυστηρά ναι, αλλά δεν έχω αυτή την αίσθηση, πιο πολύ αισθανόμουν όπως είναι στο στρατό που λένε “κάνεις λούφα για να περάσει το καψόνι”. Κάπως έτσι ένιωθα. Μου έλεγαν «πώς δεν είχες διαμαρτυρηθεί για να σε βγάλουν;» και αυτό που αισθάνομαι εκ των υστέρων είναι ότι απλώς περίμενα να τελειώσει αυτό το καψόνι για να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου», είπε η ηθοποιός για την περίοδο των σχολικών της χρόνων, όπου έζησε κάτι που για την αριστοκρατική οικογένειά της ήταν δεδομένο πως θα συνέβαινε.

Στα χρόνια αυτά δεν αισθάνθηκε την ανάγκη για να ζητήσει από τους γονείς της να επιστρέψει στο σπίτι μαζί τους, γιατί όπως είπε δεν θα ήταν καλύτερη η κατάσταση εκεί. Ενώ ο έρωτας και ο γάμος μπορεί να ήρθαν αργά στη ζωή της αλλά έχει μια ουσιαστική σχέση με τον σύντροφό της, όπου ο καθένας έχει τον χώρο του. Για όσα της είχαν συμβεί σε σχέσεις στο παρελθόν είπε χαρακτηριστικά πως επειδή δεν είχε εισπράξει αγάπη στη ζωή της, την έψαχνε σε λάθος μέρη.

 

Advertisements

ieidiseis.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα