Μην χασετε

Όλη η οικογένεια Καρβέλα φωτογραφήθηκε μαζί: Δύο πρώην σύζυγοι, μία νυν σύντροφος και δύο παιδιά

Η παρουσίαση της συλλογής με μαγιό της Σοφίας Καρβέλα ήταν η αφορμή για την επανένωση της οικογένειας Καρβέλα.

 

Ο Νίκος Καρβέλας έφτασε στον χώρο της παρουσίασης συνοδευόμενος από την κοπέλα του, Ελένα Φερεντίνου, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Φυσικά, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Άννα Βίσση για να υποστηρίξει την κόρη της, ενώ η πρώην σύζυγος του Νίκου Καρβέλα, Αννίτα Πάνια, ήταν εκεί με τον γιο τους, Ανδρέα Καρβέλα.

Advertisements

 

Ο 15χρονος Ανδρέας Καρβέλας σπάνια κάνει τέτοιου είδους εμφανίσεις με τους γονείς του, ωστόσο η περίσταση ήταν ιδιαίτερη και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σημαντική αυτή στιγμή για την αδελφή του Σοφία.

 

Advertisements

Αννα Βίσση και Αννίτα Πάνια όχι μόνον είχαν και έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους αλλά έχουν επίσης εξαιρετικές σχέσεις με την σύντροφο του Νίκου Καρβέλα Ελενα Φερεντίνου και όλοι μαζί χθες σε μια σπάνια δημόσια στιγμή φωτογραφήθηκαν παρέα.

Τα φλας πάντως τράβηξε ο νεαρότερος Καρβέλας, Ανδρέας ο οποίος συνόδευσε την μητέρα του Αννίτα Πάνια η οποία έδειχνε εξαιρετικά χαρούμενη για την κοινή έξοδο με τον γιο της.

 

Advertisements

Ολοι τους οικογενειακώς ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα αυτή σειρά που παρουσίασε η Σοφία Καρβέλα με τα μαγιό. Πρόκειται για μια νέα συνεργασία της στιλίστριας η οποία ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά.

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα