Σχεδόν 40 ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, η Ανίτα Μπράντ και ο Χάρης Χριστόπουλος μιλούν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αναφερόμενοι στις αλλαγές της καθημερινής τους ζωής με το δέυτερο μωρό, την αντίδραση του μεγαλύτερου γιου τους Χρήστου, καθώς και τη σχέση ανάμεσά τους.

 

«Υπάρχει μια υγιής μικρή ζήλια από τον Χρηστάκο. Θέλει να παίρνει μέρος σε ό,τι κάνουμε με το μωρό… Δίνουμε πολύ προσοχή με τον Χάρη στο να μην τον παραμελήσουμε» αποκάλυψε η Ανίτα Μπράντ με τον Χάρη Χριστόπουλο να συμπληρώνει, «Νομίζω ότι ο Χρήστος πιστεύει ότι το μωρό έχει έρθει προσωρινά και θα φύγει. Γι’ αυτό δε μιλάει».

«Όταν γίνεις γονιός, το ξέρουν όλοι, ζεις μέσα από τη ζωή των παιδιών σου. Εσύ περνάς σε δεύτερο πλάνο, πρώτα είναι τα παιδιά» σημείωσε σε άλλο σημείο ο γνωστός φωτογράφος.

Advertisements

 

Η Ανίτα Μπράντ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχουν συμβεί στο σώμα της μετά τις δυο εγκυμοσύνες. «Η εικόνα μου, σε σχέση με τα κιλά που έχω πάρει, δε με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι δε μου κάνουν τα ρούχα μου. Με τον Χάρη δεν έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί μου λέει κάθε μέρα ότι είμαι πολύ όμορφη και δεν τον νοιάζει καθόλου. Ίσα ίσα μου λέει ότι τώρα έγινα πιο γυναίκα γιατί πριν ήμουν μια ζωή πάρα πολύ αδύνατη» είπε.

«Είναι μια γυναίκα πια με ουσία και όλες τις αλλαγές στο σώμα της, τις αγαπώ ακόμα περισσότερο γιατί έχουν φέρει αυτούς τους καρπούς, τα παιδιά μας» είπε από τη δική του πλευρά ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Ζήλευα παλιά όταν έβλεπα κάποια γυναίκα να είναι πιο θερμή μαζί του χωρίς εκείνος να δίνει δικαιώματα» παραδέχτηκε η Ανίτα Μπραντ.

Advertisements

 

tlife.gr

Advertisements