Μην χασετε

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας βρήκε την 3χρονη κόρη του νεκρή μέσα στο πλυντήριο ρούχων

Οι αρχές στο Παρίσι ερευνούν τον θάνατο ενός 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στο πλυντήριο ρούχων του διαμερίσματος της οικογένειάς του, ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς.

Advertisements

 

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του θανάτου του παιδιού το οποίο εντοπίστηκε στο βορειοανατολικό Παρίσι το βράδυ της Πέμπτης. Μια ειδική μονάδα για την προστασία των ανηλίκων ηγείται της έρευνας, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.

Όπως εξηγεί ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Bfmtv, ο πατέρας του θύματος ήταν εκείνος που βρήκε το παιδί νεκρό μέσα στο πλυντήριο ρούχων, το οποίο ήταν απενεργοποιημένο. Σημειώνεται πως οι έρευνες για τον εντοπισμό της 3χρονης ήταν πολύωρες και συμμετείχαν συγγενείς του παιδιού.

 

«Με μια πρώτη ματιά, το κορίτσι δεν φέρει σημάδια ξυλοδαρμού», δήλωσε αστυνομική πηγή στο Bfmtv υπό τον όρο της ανωνυμίας. Οι διασώστες που έφτασαν στον τόπο της ανακάλυψης δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν το κορίτσι.

Η εισαγγελία, πάντως, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ούτε επιβεβαίωσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Parisien» σύμφωνα με το οποίο το παιδί βρέθηκε ζωντανό στο πλυντήριο ρούχων από τον πατέρα του και ένα άλλο μέλος της οικογένειας και πέθανε σε μονάδα επείγουσας περίθαλψης μία ώρα αργότερα.

protothema

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα