Μην χασετε

Οικογενειακή τραγωδία: Γονείς σκότωσαν τα 6 παιδιά τους και αuτοκτόνησαν – Έγινε γνωστό ο λόγος που το έκαναν

Μία ασύλληπτη, οικογενειακή τραγωδία ερευνά η αστυνομία, όταν έξι παιδιά και δύο ενήλικες βρέθηκαν νεκροί μετά από πυρκαγιά στο σπίτι τους.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία της Οκλαχόμα, νεκροί είναι δύο γονείς 34 και 32 ετών και τα έξι παιδιά τους, ηλικιών 13, 9, 7, 5, 2 και ενός έτους. Οι λεπτομέρειες της τραγωδίας σοκάρουν. Όπως αποκάλυψαν οι γονείς του 34χρονου πατέρα, ο γιος τους την ημέρα της φωτιάς τούς έχει ζητήσει να κρατήσουν τα παιδιά. Αφότου συμφώνησαν, περίμεναν να τους φέρει τα παιδιά.

«Η ώρα περνούσε και δεν εμφανίζονταν. Του έστειλα μήνυμα, τίποτα. Όταν άνοιξα την τηλεόραση το πρωί, οι ειδήσεις ανέφεραν για μία φωτιά κοντά στο σπίτι που ζούσε ο γιος μας», ανέφερεαν οι γονείς του 34χρονου.

Advertisements

Αστυνομία και πυροσβεστική έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας που είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Μετά από έρευνες, το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι πυροσβέστες βρήκαν νεκρούς τους δύο γονείς με τραύματα, ενώ τα παιδιά βρέθηκαν μέσα σε δωμάτιο του σπιτιού, από όπου φαίνεται, ότι ξεκίνησε η φωτιά, σύμφωνα με τους New York Times.

«Προς το παρόν, δεν πιστεύουμε, ότι κάποιο από τα θύματα πέθανε από τη φωτιά. Η πρώτη εικόνα δείχνει δολοφονίες των παιδιών και αυτοκτονία των δύο γονέων», ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Αν και η επίσημη αιτία των οκτώ θανάτων ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί, οι Αρχές εντόπισε εννέα όπλα στο σπίτι της οικογένειας.

 

Advertisements

ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χρέη πολλών χιλιάδων, μετά τον τραυματισμό του πατέρα, στο κεφάλι, αφήνοντάς τον χωρίς δουλειά, ενώ ούτε η μητέρα εργαζόταν.

Οι γονείς του 34χρονου ανέφεραν, πως προσπάθησαν να ανακουφίσουν λίγο το ζευγάρι, πληρώνοντας κάποιους λογαριασμούς και φροντίζοντας τα παιδιά, ωστόσο τα προβλήματα ήταν αδύνατο να λυθούν.

«Νομίζω, ότι είχαν αυτό το άγχος το πώς θα τα καταφέρουν μήνα μήνα», τόνισε ο πατέρας του 34χρονου.

Τίποτα δεν ήταν το ίδιο μέχρι τον τραυματισμό του 34χρονου πατέρα. Η κατάστασή του γινόταν όλο και χειρότερη, υπέφερε από πονοκεφάλους, ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος που είχε πριν από κάποια χρόνια. Επίσης, η σύζυγός του δεν είχε εργαστεί ποτέ και υπέφερε από στρες καθώς φρόντιζε τα 6 παιδιά στο σπίτι. Είχαν αποφασίσει να κάνουν μαθήματα στο σπίτι, κάτι που είχε περισσότερες ευθύνες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2008. Ενώ είχαν οικονομικά προβλήματα, παρόλα αυτά η οικογένειά τους μεγάλωνε. Αν και οι γονείς του 34χρονου είναι συντετριμμένοι απο το γεγονός, προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την μνήμη του γιου τους και των εγγονιών τους.

 

infokids

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα