Μην χασετε

Οικογενειακή τραγωδία ανήμερα Καθαράς Δευτέρας στον Βόλο: Ανήμπορη ηλικιωμένη ζούσε 3 μέρες με το νεκρό παιδί της στο σπίτι

Συγκίνηση και ερωτήματα προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε σπίτι του Βόλου. Με μια μάνα να καλεί σε βοήθεια αλλά να μην καταφέρνει να επικοινωνήσει για μέρες με κανέναν. Επί τρία 24ωρα, ο γιος της, ήταν νεκρός στο κρεβάτι που είχε πέσει για ύπνο, σκεπασμένος με μία κουβέρτα. Είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, από παθολογικά αίτια όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Παλιότερα ο 57χρονος που πέθανε, ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην πόλη από το κατάστημα που διατηρούσε.

Μάνα και γιος ζούσαν στο ίδιο σπίτι στον Βόλο. Περισσότερο για να προσέχει την ηλικιωμένη ο 57χρονος. Η ανήμπορη γριούλα είχε οπτική επαφή με το δωμάτιο του παιδιού της, αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί για να πλησιάσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιχείρησε να τηλεφωνήσει σε στενά συγγενικά και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας, αλλά δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με κανέναν.

Το οικογενειακό δράμα ήρθε στο φως σήμερα το μεσημέρι, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στον Βόλο και ειδικότερα στη συνοικία του Αγίου Βασιλείου. Μια ηλικιωμένη γυναίκα ζούσε επί τρεις ημέρες με τον νεκρό 57χρονο γιο της, μέσα στο σπίτι τους.

Η ανήμπορη γυναίκα, αντιλήφθηκε ότι ο γιος της ήταν σκεπασμένος για μέρες με την κουβέρτα του στο κρεβάτι, αλλά για άγνωστο λόγω αδυνατούσε να καλέσει σε βοήθεια. Απευθύνθηκε σε συγγενικά της πρόσωπα, προκειμένου να διερευνήσουν τι ακριβώς συνέβαινε, αλλά δεν ανταποκρίθηκε κανείς.

Advertisements

Τελικά, σήμερα νωρίς το μεσημέρι, αποκαλύφθηκε το δράμα, καθώς ο γιος της είχε φύγει από τη ζωή στον ύπνο του, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την υγεία του. Διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν γνωστός στον Βόλο, καθώς για χρόνια διατηρούσε εστιατόριο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Βόλου.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα