Μην χασετε

«Οι φίλες μου με είδαν και είπαν “τι είναι αυτό;”»: Η αποκάλuψη της Δανάης Μπάρκα για τις αλλαγές που έκανε στην εμφάνισή της όταν πήγε στη δραματική σχολή

Την δική της εμπειρία από τις εξετάσεις που πήγε να δώσει στη δραματική σχολή θέλησε να μοιραστεί η Δανάη Μπάρκα. Αναφέρθηκε σε μια σειρά αλλαγών που έκανε στην εμφάνισή της καθώς νόμιζε πως έτσι θα γίνει πιο εύκολα αποδεκτή και θα αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα.

Advertisements

 

«Όταν εγώ πήγα να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή, δεν είχα πει ποια είναι η μαμά μου. Το ‘χαμε κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό, γιατί δεν ήθελα να έχει κανείς να μου προσάψει ότι εσύ έχεις πάρει τηλέφωνο, σε ξέρουν» ξεκίνησε την αφήγησή της η Δανάη Μπάρκα.

«Η μαμά μου ήδη πρωταγωνίστρια χρόνια στο θέατρο, είχε εντυπωθεί στο μυαλό μου αυτό το εμπορικό θέατρο, πρωταγωνίστρια στην τηλεόραση και μέσα μου – ενώ ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα περήφανη – έλεγα: τώρα πώς θα πάω στο Εθνικό; Μήπως κάποιος θα μου πει: εσύ πήγαινε στα θέατρα που είναι η μαμά σου. Είχα τις ανασφάλειες του 17χρονου, που πάει να κυνηγήσει το όνειρό του» συμπλήρωσε.

«Τότε περνούσα μία φάση που είχα κάνει το μαλλί μου ντεκαπάζ ξανθό, φορούσα τα τακούνια μου, έβγαινα πολύ. Και για να δώσω στο Εθνικό πήγα στη θεία μου, μου άλλαξε μαλλιά σε μία ημέρα, έβγαλα τα νύχια, τα κόντυνα, έκανα πλεξούδες σαν να είμαι ένα κορίτσι από αγγλική επαρχία, φόρεσα ίσιο φλατ παπούτσι και πήγα με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα» αποκαλύπτει η Δανάη Μπάρκα.

 

«Ένα πράγμα εντελώς άλλο από μένα και εντελώς στερεοτυπικό, που τώρα γελάω αλλά αν εμβαθύνουμε είναι πολύ άσχημο να έχουν οι άνθρωποι αυτά τα στερεότυπα στη ζωή τους όπως εγώ» σχολιάζει αμέσως μετά.

«Με είδαν οι φίλες μου και μου λένε: “τι είναι αυτό; Έτσι θα πας; Θα σε κόψουν”. Ήταν πολύ αστείο, ήμουν άβαφη, ταλαιπωρημένη. Έλεγα να βάλω και λίγο κόκκινο χρώμα κάτω απ’ τα μάτια να φαίνομαι άυπνη από το διάβασμα. Είχα πάει στη δραματική σχολή σαν να πενθώ… μάλλον γι’ αυτό μ’ έκοψαν» κατέληξε χαριτολογώντας η Δανάη Μπάρκα.

 

Advertisements

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα