Μην χασετε

Οι ειδικοί κατέληξαν: Αuτά είναι τα 4 ζώδια με τις καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι.

Οι ειδικοί έχουν δηλώσει: Όλα τα ζώδια έχουν τη δική τους μαγεία στο κρεβάτι. Ωστόσο, υπάρχουν 4 ζώδια που ξεχωρίζουν για την απόλυτη ένταση στο κρεβάτι.

Advertisements

Έχουν αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο, τη φλόγα που θα κάνει τους εραστές να αναστενάξουν. Δεν είναι μόνο η σeξουαλική δραστηριότητα που τους διακρίνει, αλλά και οι προτιμήσεις που έχουν. Είναι πιο τολμηρές και πιο παθιασμένες.

Γνωρίζω ότι ήδη σε κέντρισα το ενδιαφέρον για να δεις εάν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια, ή εάν όχι, να ανακαλύψεις τι τους κάνει τόσο έντονα στο κρεβάτι. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα διαπιστώσεις.

Τα 4 πιο εpωτικά ζώδια στο κρεβάτι:

Υδροχόος

Αν ξεχωρίζει για κάτι το ζώδιο του Υδροχόου είναι η όρεξη η οποία έχει στο σeξ. Η γυναίκα Υδροχόος λατρεύει να πειραματίζεται,να ντύνεται σexυ για τον σύντροφο της και να αναδεικνύει στο έπακρο τη σeξουαλικότητα της. Αν και ζώδιο του νερού, αν ποτέ πέσεις στο κρεβάτι της, σίγουρα θα σου βάλει φωτιά με το πάθος της.

Καρκίνος

Το ζώδιο του Καρκίνου φημίζεται για την ασφάλεια και την ανάγκη για οικογένεια. Τι το κάνει λοιπόν και βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία; Ε, λοιπόν, ο Καρκίνος μπορεί να σε κάνει να λατρέψεις τα παιχνίδια πριν το σeξ. Μπορεί να κάνει το μαγείρεμα ή το συμμάζεμα τόσο σexυ που το μόνο που θα θέλει ο σύντροφος της γυναίκας Καρκίνου είναι να την ρίξει στο κρεβάτι. Ειδικά όταν καταλήξεις μαζί της στο κρεβάτι, θα ανακαλύψεις πόσο βρώμικο μπορεί να γίνει το μυαλό της.

Ζυγός

Advertisements

Σίγουρα ξέρεις τις περισσότερες αν όχι όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα. Το κρεβάτι για τους Ζυγούς είναι ένας ατέλειωτος δρόμος για την ηδονή. Το γuμνό σώμα είναι πρόκληση για ένα μεγάλο πάρτυ που θα το διασκεδάσουν και οι δυο- ίσως και παραπάνω- όσο τίποτα άλλο. Ταμπού για τους Ζυγούς είναι άγνωστη λέξη, μιας και λατρεύουν να τα δίνουν όλα όταν μια κάμερα είναι εκεί και τραβάει βίντεο.

Αιγόκερως

Η φαντασία στο έπακρο. Παίζουν τον γιατρό, το δάσκαλος-μαθητής και ότι άλλο βάλουνε στο νου τους. Οι Αιγόκεροι είναι το ζώδιο που τα πάντα ξεκινάν από την φαντασία τους και καταλήγουν στο κρεβάτι τους. Το σeξ με έναν Αιγόκερω είναι ένα πνευματικό ταξίδι, το οποίο θα σε οδηγήσει στις όχθες του απόλυτου οpγασμού. Τόλμα να παίξεις μαζί του και δε θα το μετανιώσεις!

tromaktiko.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα