Μην χασετε

«Ο Θεός μου την πήρε στα 40 της»: Σuγκινεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης για τη μητέρα του

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για τη ζωή του, για την απώλεια της μητέρας του και τις πρώτες του δουλειές.

Aναφέρθηκε στην μητέρα του που έχασε όταν ήταν μικρός. Μετά από αυτό βρέθηκε σε ορφανοτροφείο καθώς ήταν ο μικρότερος από τα πέντε παιδιά της οικογένειας.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε με πολλή αγάπη για τη μητέρα του και όσα ξέρει γι’ αυτήν: «Αν δεν είχε πεθάνει η μαμά μου νομίζω θα ήμουν καλύτερος από ότι τώρα. Μου είπαν ότι η μάνα μου ήταν απίστευτος άνθρωπος. Ήταν μια γυναίκα αμόρφωτη, αλλά διάβαζε την Καθημερινή και την επέβαλε χωρίς να ξέρει γράμματα, έλεγε την είδηση. Αυτά μου ομορφαίνουν τη ζωή και μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, καταλαβαίνω πόσο έξυπνο ήταν αυτό το κορίτσι και ο Θεός μου την πήρε 40 ετών, το 1973. Έμαθα για τη μητέρα μου από την αδελφή μου την Πόπη. Εγώ είμαι ο πιο μικρός από τα 5 αδέλφια», εξομολογήθηκε για την μητέρα του με τρυφερότητα.

 

Advertisements

Στη ζωή του χρειάστηκε να κάνει πολλές δουλειές, ενώ για μεγάλο διάστημα εργάστηκε στο Mega, πίσω από τις κάμερες. Υπήρχαν φορές που κουβαλούσε ακόμη και τους καφέδες, αλλά έχει κάνει τον animateur για το κοινό διάφορων εκπομπών και τηλεπαιχνιδιών. Όπως είπε έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Πολλές φορές με είχε φωνάξει ο Φώτης στην εκπομπή του, ήμασταν νέοι ηθοποιοί τότε. Εγώ στο Mega τότε δεν έκανα τίποτα! Είχα φάει κόκκινη κάρτα από το Mega τότε. Κάποιος μου είχε πει τότε «Δεν θα δουλέψεις ποτέ σε κανένα σήριαλ του Mega».

Όταν με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι κλείνει το Mega στεναχωρήθηκα, τόσοι άνθρωποι θα έμειναν άνεργοι. Έχω δουλέψει στο Mega πίσω από τις κάμερες σε πολλά τηλεπαιχνίδια. Όταν βρεθείς μπροστά από τις κάμερες και έχεις ζήσει το από πίσω κομμάτι της δουλειάς, την αγαπάς περισσότερο», πρόσθεσε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

 

Το σχετικό βίντεο:

 

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα