Μην χασετε

«Ο πατέρας μου χτύπαγε τη μάνα μου, κάποια στιγμή κλείστηκε στο Δαφνί»: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Άντζελας Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου έκανε πολύ βαθιές εξομολογήσεις για τη ζωή της.

 

Απ’ όταν ήμουν 8 χρονών, ο πατέρας μου ήταν απών. Έλεγε πάντα “θα έρθω να σας δω”, δεν ερχόταν ή ερχόταν και έκανε διάφορες φασαρίες γιατί είχε πρόβλημα υγείας. Όποτε ερχόταν στο σπίτι, μία θα χτύπαγε την μάνα μου και μία θα έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν μικρή και φοβόμουν πάρα πολύ, πιο πολύ για την μάνα μου.

Ήθελα να προστατεύσω την μητέρα μου και τότε πέρναγε πάντα η αστυνομία περιπολία και κάποια στιγμή ο πατέρας μου είχε πάρει την μητέρα μου την χτυπάει. “Βοήθεια, βοήθεια” φωνάζει η κακομοίρα», περιέγραψε η Άντζελα Δημητρίου.

Advertisements

 

Και συνέχισε: «Έρχεται η αστυνομία, τον παίρνει και φυσικά τον πήγε μέσα για να του πει γιατί κάνει αυτό το πράγμα. “Εγώ είμαι τρελός, έτσι θέλω να κάνω” τους είπε και κάποια στιγμή ο πατέρας μου κλείστηκε στο Δαφνί. Ποτέ όμως δεν έγινε καλά.

Ο μπαμπάς μου ήταν έτσι. Ο μπαμπάς μου ήταν αυτός ο οποίος κάποιες φορές εκμεταλλεύτηκε πάρα πολύ το δικό μου όνομα, σε μεγάλο βαθμό. Έβγαινε στην τηλεόραση, έκρυβε το πρόσωπο του και έλεγε ότι “είμαι ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου”. Δεν ήταν όμως ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου, ήταν ο πατέρας της Αγγελικής Κιουρτσάκη», είπε στο Mega η Άντζελα Δημητρίου.

 

tlife.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα