Μην χασετε

Ο Λάκης Γαβαλάς αποθεώθηκε σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων

«Καλημέρα φίλοι μου. Ζήτω το Έθνος και η σημασία του μεγάλου ΟΧΙ. Το κακό είναι ότι οι πολιτικοί συνεχίζουν να λένε ΟΧΙ για άσχετο λόγο και ειδικά στην εξέλιξη του λαού»

 

Ο Λάκης Γαβαλάς περπάτησε στην πασαρέλα και συμμετείχε για καλό σκοπό στην επίδειξη της μεγαλύτερης σχολής μόδας του Παρισιού, «LISAA Mode Paris», στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων.

Το σόου πραγματοποιήθηκε στο Hotel de Ville de Paris και ο Έλληνας σχεδιαστής φόρεσε δημιουργία μιας μαθήτριας της σχολής.

Advertisements

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πόλη του Φωτός, έδωσε συμβουλές στους φοιτητές και αποθεώθηκε στην πασαρέλα, καθώς τον παρακολουθούσαν πάνω από 500 άτομα στην επιβλητική αίθουσα του Hôtel de Ville, που αποτελεί το κεντρικό δημαρχείο του Παρισιού.

 

Με αφορμή μία έρευνα για τη σeξουαλική ζωή των ανθρώπων άνω των 60, ο γαλλικός σύλλογος «Petits Frères des Pauvres» προκειμένου να μιλήσει για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων, ανέθεσε στη «LISAA» (L’Institut Supérieur des Arts Appliqués), να ετοιμάσει ένα show. Άνδρες και γυναίκες άνω των 60 περπάτησαν στο ντεφιλέ, με δημιουργίες των φοιτητών από ανακυκλώσιμα υλικά, τοποθετώντας επίσης στο επίκεντρο το θέμα της βιωσιμότητας.

Ο Λάκης Γαβαλάς μία ημέρα μετά την επίδειξη μόδας και την πασαρέλα του, δημοσίευσε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή του, ευχαριστώντας το γαλλικό κράτος για την παραχώρηση του ιστορικού κτιρίου. Παράλληλα με αφορμή τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, ο σχεδιαστής μόδας μοιράστηκε τις ευχές του με αφορμή το εθνικό γεγονός.

Advertisements

«Καλημέρα φίλοι μου. Ζήτω το Έθνος και η σημασία του μεγάλου ΟΧΙ. Το κακό είναι ότι οι πολιτικοί συνεχίζουν να λένε ΟΧΙ για άσχετο λόγο και ειδικά στην εξέλιξη του λαού… Εδώ αυτή η εικόνα μου είναι απο χθεσινή εκδήλωση στο Hotel de Ville de Paris, όπου φόρεσα δημιουργία αριστούχου μαθήτριας την σχολής μόδας @lisaa.france και που αποθεώθηκε… Ευχαριστούμε το γαλλικό κράτος που παραχωρεί τέτοια ιστορικά κτίρια, για πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις» σημείωσε στη λεζάντα.

 

 

 

Μία ημέρα νωρίτερα, είχε προηγηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Λάκη Γαβαλά στην Galerie Negropontes, στην καρδιά του Παρισιού. Εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, ο Λάκης Γαβαλάς υπέγραψε την αυτοβιογραφία του «Λάκης Γαβαλάς Loaded» καλεσμένος του ελληνογαλλικού συλλόγου «Greek Paris».

 

protothema.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα