Μην χασετε

O Θοδωρής Μαραντίνης είναι υπερήφανος μπαμπάς και μας το δείχνει – Δείτε πόσο μεγάλωσαν οι γιοι του

Ο Θοδωρής Μαραντίνης απολαμβάνει την πατρότητα και τους γιους του.

Ο frontman των ONIRAMA είναι πατέρας δυο γιων, τους οποίους έχει αποκτήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου, και χαίρεται να περνά χρόνο μαζί τους. Ο Φίλιππος-Ραφαήλ και ο Μιχαήλ-Άγγελος έχουν κλέψει την καρδιά του πατέρα τους κι εκείνος κάνει δραστηειότητες μαζί τους και το απολαμβάνει.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο δημοφιλής τραγουδιστής κοινοποίησε στιγμές με τα αγόρια του, όπου τα βλέπουμε να παίζουν μαζί και να περνουν όμορφα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε δηλώσει ότι ο Ο Φίλιππος-Ραφαήλ και ο Μιχαήλ-Άγγελος είναι πιο κοντά σε εκείνον όσον αφορά στο παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Advertisements

Δείτε επίσης: Η Νίκη Βίσση μιλάει από το υπόγειο του καμένου της σπιτιού: «Ο χειμώνας βγήκε δύσκολα»

«Είμαι αυτός που θα παίξει μαζί τους, αφού τα αγόρια είναι πιο κοντά σε μένα σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια. Γενικότερα, τα σημερινά ζευγάρια, επειδή κάνουν καριέρα και οι δύο σύντροφοι, είναι ταυτόχρονα και λίγο μαμάδες και λίγο μπαμπάδες. Αυτό συμβαίνει και με εμάς. Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ κι εγώ με τα πιο πρακτικά θέματά τους. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο αυστηρός, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν όρια και επιμένω σε αυτά. Νομίζω ότι έχουμε βρει μια καλή ισορροπία με τη Σίσσυ στο να μπαίνουμε και να βγαίνουμε σε αυτούς τους ρόλους, ώστε να μην υπάρχει ποτέ απουσία».

Δείτε τις αναρτήσεις του.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα: «Είναι τραγικό! Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι – Για την κόρη μου και μόνο είπα θα το παλέψω»

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα