Μην χασετε

«Νικολούλη ψόφα, δεν θα βρείτε τίποτα»: Το μήνυμα της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου που εξόργισε την Αγγελική Νικολούλη

Ένα απρόσμενο μήνυμα έλαβε η Αγγελική Νικολούλη, τη νύχτα της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο Μεγάλο Κανάλι. Ένα μήνυμα από την φερόμενη ως αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

 

«Εμφανίζεται μία και λέει ότι είναι η αδελφή. Η αδελφή, Δήμητρα. Και τι λέει; «Νικολούλη ψόφα»; Τώρα τι να πω… «Ότι και να ψάχνεις εκεί στο Τούνελ, δεν θα βρείτε τίποτα. Νικολούλη ψόφα». Αυτό δείχνει και το επίπεδο σου αγάπη μου, τι άλλο να πω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Τι να σχολιάσω τώρα, εντάξει. Τρία παιδάκια χάσατε και αντί να ψάχνετε και εσείς την αιτία, όταν είπαμε ότι κάτι βρέθηκε και το ένα παιδί μιλάει… Για βρείτε μου αυτά τα μηνύματα της αδελφής… Το παιδάκι μιλούσε μέσα από τον τάφο του και είχαμε σοκαριστεί εμείς που το ακούγαμε» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» στο MEGA.

Advertisements

«Ήταν άγριο εκείνη την ώρα και εκείνη την ώρα μάθαμε ουσιαστικά ότι το παιδάκι είχε δολοφονηθεί. Και προσπαθούσα να κρατηθώ, να πνίξω την οργή για να μην καταλάβουν κάτι οι τηλεθεατές. Και βγαίνει τώρα η θεία και απευθύνεται στα παιδιά με μήνυμα; Βρε παιδιά λίγη λογική! Ένα απλό μυαλό, λίγο, τι είναι αυτό το πράγμα… Πως εκδηλώνεστε έτσι».

 

Advertisements

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα