Μην χασετε

Nίκη Λυμπεράκη: «Στα 33 μου, μου είχαν πει πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί. Ήταν ένα θαύμα! Είχα προετοιμάσει τον σύντροφο μου»

Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή “Πάμε Δανάη“. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα της εκπομπή στο Mega, τη μητρότητα την οποία της είχαν αποκλείσει, την οικογένεια της αλλά και την απώλεια του πατερά της.

 

«Από το MEGA ξεκίνησα, έκανα μαθητεία στα 19 μου στην εκπομπή του Γιάννη πολίτη, «Όσα φέρνει η ώρα», κάθε Κυριακή μεσημέρι», ανέφερε η δημοσιογράφος για την επιστροφή της στο μεγάλο κανάλι και τη νέα της εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα».

Η ίδια αναφέρθηκε και στα σχολικά της χρόνια «Ήμουν καλή μαθήτρια και απουσιολόγος, αλλά δεν έβαζα απουσίες σε όσους έκαναν κοπανά. Η μητέρα μου ήταν μαθηματικός, αυστηρή, την είχα καθηγήτρια τρία χρόνια και είχα φάει και αποβολή από τη μαμά μου».

Advertisements

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Νίκη Λυμπεράκη αποκάλυψε: «Δεν εξάσκησα τη νομική και η μοναδική μου φορά στην αίθουσα ήταν για δική μου υπόθεση, όταν αναγκάστηκα να πω «να κρατηθεί η υπόθεση κύριε πρόεδρε», ανέφερε για το επάγγελμα που δεν εξάσκησε ποτέ, καθώς την κέρδισε η δημοσιογραφία.

«Σήμερα θα έλεγα πως μια υποτιμητική συμπεριφορά τραυματίζει το φορέα και όχι αυτόν που τη δέχεται, ενώ θυμάμαι με λύπη κάποιον που φέρθηκε έτσι. Πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα με τον εαυτό σου για να εκτονώνεις τη δική σου έλλειψη με παιχνίδια εξουσίας πάνω σε παιδιά που τώρα ξεκινάνε», σημείωσε για ον τρόπο που φέρονται ορισμένοι συνάδελφοι της σε νέους δημοσιογράφους.

 

Παράλληλα, η Nίκη Λυμπεράκη αναφέρθηκε και στην πηγή της ενέργειας της «το κέντρο της ζωής μου είναι οι άνθρωποι μου, η φυσική μου οικογένεια, ο σύντροφος μου, το παιδί μου και οι φίλοι μου. Ο σύντροφος μου είναι δικηγόρος και γνωριστήκαμε σε μια παρουσίαση βιβλίου για δημοσίους υπάλληλους, δεν ήταν ρομαντικό αλλά εν παύσει περιπτώσεις…», δήλωσε για το σύζυγο της και συνέχισε αναφερόμενη στη μητρότητα,

Advertisements

«Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω. Μου μίλησαν για πολύ μικρό χρονικό περιθώριο, επομένως σταμάτησα να περιμένω ή να σκέφτομαι ένα παιδί, δεν ήταν στα σχέδια μου», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

«Όταν ήρθε το παιδί δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω, ήταν μια τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση, ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί», πρόσθεσε.

 

«Είχα προετοιμάσει και το σύντροφο μου, ο οποίος είχε ήδη ένα υπέροχο παιδάκι δέκα ετών, αρά είχε βιώσει την πατρότητα. Καθόλου δεν με τρόμαξε το γεγονός ότι ο σύντροφος μου είχε ήδη παιδί, ίσα – ίσα είδα έναν υπέροχο μπαμπά και πρόκειται για ένα τέλειο παιδάκι», ανέφερε για το γιο του συζύγου της.

«Ο γιος μου είναι 14 μηνών, με αγχώνουν τα πάντα, αν αναπνέει, αν ροχαλίζει και είπε την πρώτη του λέξη «μαμά», είπε μιλώντας τρυφερά για το γιο της και συνέχισε, «Αύριο Σάββατο βαπτίζουμε το γιο μας και το όνομα που θα πάρει είναι Παναγιώτης – Μάξιμος. Παναγιώτης ήταν το όνομα του μπαμπά μου, που τον έχασα πριν από τρία χρόνια και μην πάμε σε αυτό το θέμα γιατί δεν είναι εύκολο. Έλεγα στον μπαμπά μου ότι δεν μου άρεσε το όνομα του και δεν θα το έδινα στο παιδί μου, αλλά δεν είχα υπολογίσει πως λειτουργεί η αίσθηση της απώλειας..», δήλωσε για το όνομα του γιου της και την απώλεια του πατέρα της.

 

πηγη

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα