Μην χασετε

Νεφέλη Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Tον εκτίμησα πάρα πολύ όταν ήρθε και μου πέταξε τον μισθό του στα πόδια μου»

Η Νεφέλη Ορφανού  αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στον Γιώργο Κιμούλη με τους οποίους και είχε συνεργαστεί.

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ έντονος από όλες τις πλευρές. Τον καιρό που ήμασταν μαζί τέτοιο πράγμα δεν είχα δει. Βεβαίως, ήταν πάρα πολύ ορμητικός, με ταπεραμέντο και εξαιρετικό ταλέντο. Λυπάμαι πάρα πολύ που τα πράγματα ήρθαν έτσι γιατί χάνεται ένας άνθρωπος ή χάνεται προσωρινά.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας άνθρωπος που όταν βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση και με είδε στεναχωρημένη, ήρθε και μου πέταξε τον μισθό του στα πόδια μου. Εγώ αυτό δεν το ξεχνάω. Από τότε τον εκτίμησα πάρα πολύ. Για μένα αυτό μετράει, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, παρότι δεν έχω ζήσει μια τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρω αν τη ζούσα πώς θα αντιδρούσα.», είπε η Νεφέλη Ορφανού για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Advertisements

Για τον Γιώργο Κιμούλη η Νεφέλη Ορφανού απάντησε: «Γιατί εμένα ο Κιμούλης μου φέρθηκε καλά; Εμένα αυτοί οι άνθρωποι γιατί μου φέρθηκαν καλά; Έχω κανένα φωτοστέφανο; Ήμουν και πολύ όμορφη… Εμένα μου έχει φερθεί άψογα. Όσες φορές έχω συνεργαστεί μαζί του ήταν πάρα πολύ κύριος», ανέφερε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

 

 

 

 

Advertisements

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα