Μην χασετε

Νάταλι Κάκκαβα: «Η αγωνία μου όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι το παιδί χτύπησε δεν μπορώ να σας την περιγράψω»

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Νάταλι Κάκκαβα αποχώρησε εσπευσμένα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ», αφού χτύπησε ο γιος της.

 

«Εδώ είμαστε, επιστρέψαμε. Να σας ζητήσουμε συγγνώμη, γιατί η Νάταλι έπρεπε να φύγει γιατί χτύπησε λίγο ο μικρός μας», είπε ταραγμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την απουσία της συζύγου του.

Λίγη ώρα μετά η Νάταλι Κάκκαβα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, πως ο γιος της είναι καλά και χρειάστηκε να κάνει μερικά ράμματα.

Advertisements

 

«Να σας ευχαριστήσω όλους για τα πάρα πολλά μηνύματα που μου έχετε στείλει για τον Μαρκούλη μου, τελικά τα καταφέραμε κάναμε πάλι ραμματάκια, τρία ράμματα ανοίξαμε πάλι το κεφαλάκι μας. Ευχαριστώ δύο φίλους οι οποίοι είναι γιατροί, την ώρα που χτύπησε το παιδί κατά τύχη περνούσαν μπροστά από το μαγαζί και τον περιποιήθηκαν και να είναι καλά. Η αγωνία μου όταν χτύπησε το τηλέφωνο κατά την διάρκεια της εκπομπής και μου είπαν ότι το παιδί χτύπησε και χρειάζεται ράμματα δεν μπορώ να σας την περιγράψω, οι γονείς με καταλαβαίνετε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νάταλι Κάκκαβα.

 

 

fthis.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα