Μην χασετε

Νάταλι Κάκκαβα: «Είχε φτάσει ακόμα και τα 170 κιλά και εγώ ντρεπόμουν επειδή με κορόιδευαν. Πόσο λάθος»

Η Νάταλι Κάκκαβα ραγίζει καρδιές με την εξομολόγησή που έκανε για την παιδική της ηλικία και την κοροϊδία που δεχόταν από τους συμμαθητές της, αποκαλώντας τη μητέρα τη “χοντρή”.

 

Με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά κοπέλας που καθόταν σε διπλανό τραπέζι και τον χαμό που ακολούθησε, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της την προσωπική της εμπειρία.

Ειδικότερα, η Νάταλι Κάκκαβα αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε δίπλα στην παχύσαρκη μητέρα της και πόσο τα σχόλια που άκουγε την έκαναν να ντρέπεται.

Advertisements

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, εξομολογήθηκε την δική της ιστορία για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και τρία χρόνια, υπογραμμίζοντας «με αφορμή όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τα άτομα με παραπανίσια κιλά, μου ήρθαν στον μυαλό όλα τα απαράδεκτα σχόλια που γίνονταν πρώτα σ εκείνη, αλλά φυσικά τα άκουγα κι εγώ, γιατί ήταν χοντρή.. Ναι μη μας ξενίζει η λέξη… Έτσι την αποκαλούσαν.. Μιας και είχε φτάσει ακόμα και τα 170 κιλά.

Στο σχολείο με κορόιδευαν.. Η μάνα σου είναι χοντρή.. Κι εγώ ντρεπόμουν κάθε φορά που ερχόταν να με πάρει.. Πόσο λάθος.. Στο λεωφορείο, στο θέατρο, στο αεροπλάνο δυσανασχετούσαν γιατί δεν χωρούσαν να καθίσουν δίπλα της.. Κι εγώ έσκυβα το κεφάλι.. Με τον πατέρα μου δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά ίσως από τότε που πήρε κιλά… Ναι συμβαίνουν αυτά… Ας το παραδεχτούμε ακόμα και σήμερα.. Υπάρχει όμως και η άλλη εικόνα..»

 

Ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να δέσει τα κορδόνια του.. Ένας άνθρωπος που όταν σκόνταψε στο ίδιο μας το σπίτι, λόγω του βάρους της δεν μπόρεσε να ξαναπερπατήσει.. Και έμεινε ανάπηρη.. Ένας άνθρωπος που ακόμα και όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί πριν το τέλος, οι μεταφορείς δεν μπορούσαν να την πάνε στο ασθενοφόρο…

Η νοσογόνος παχυσαρκία δεν είναι λόγος χλευασμού.. Είναι μια μορφή αρρώστιας.. Θα κοροιδεύατε ποτέ κάποιον που έχει ζάχαρο; Θυρεοειδή; Καρδιά; Μάλλον όχι..

Advertisements

Να διευκρινίσω φυσικά ότι μιλάω για τα πολλά παραπάνω κιλά… Και όχι για κάποια κιλάκια παραπάνω..

 

Ευτυχώς τουλάχιστον που στην εποχή σου δεν υπήρχαν social media…».

Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Νάταλι Κάκκαβα για τη μητέρα της

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα