Μην χασετε

«Μου την είχε “πέσει” αισχρά, το ματάκι του έπαιζε» καταγγέλλει γειτόνισσά του παιδεραστή στα Σεπόλια

«Παρουσιαζόταν ως ένας ευυπόληπτος πολίτης»

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά μια γυναίκα «τον ήξερα ναι, και τον κύριο Μίχο ήξερα και τη σύζυγό του, και το κοριτσάκι ήξερα. Πάνε αρκετά χρόνια που έχω να πάω στο κατάστημά του, διότι ο κύριος Μίχος γενικότερα, να το πω λαϊκιστί, ας πούμε, το ματάκι του έπαιζε».

Η ίδια κατήγγειλε, μάλιστα, για τον Ηλία Μίχο ότι «μου την είχε “πέσει” και μάλιστα πολύ αισχρά. Είναι και ο λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω στο κατάστημά του. Και απ΄ ότι έχω ακούσει, και γύρω εδώ από την περιοχή και από άλλες κοπέλες, τις έφερνε σε δύσκολη θέση. Σε κοιτούσε δηλαδή από πάνω έως κάτω ρε παιδί μου, έκανε διάφορες… ήταν διαχυτικός… Και την τελευταία φορά θυμάμαι ότι σταμάτησε με το φορτηγάκι του και μου έκανε έτσι μία χειρονομία, κάτι μου είπε, δεν θυμάμαι τι, κάτι πολύ χuδαίο ας πούμε».

Advertisements

 

Συνεχίζοντας για τον Μίχο η ίδια γυναίκα υποστήριξε ότι «είχε χτίσει μια πολύ καλή βιτρίνα, ένα πολύ καλό όνομα, φρόντιζε να έχει τις διασυνδέσεις του από εδώ και από εκεί σε όλους τους χώρους, είτε είναι πολιτικός είτε είναι θρησκευτικός, είτε είναι καλλιτεχνικός… Είχε ένα καλό όνομα. Δηλαδή παρουσιαζόταν ως ένας ευυπόληπτος πολίτης».

Η γειτόνισσα του Ηλία Μίχου γνώριζε και την 12χρονη για την οποία είπε ότι «ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Δεν ήταν ένα κοριτσάκι που θα το δεις έξαλλα ντυμένο, «μεγαλίστικα» ντυμένο ή βαμμένο ή ξέρω εγώ τι. Πολύ σεμνό παιδί. Ένα κοριτσάκι που φαινόταν για την ηλικία του. Φαινόταν ότι ήταν ανήλικο, δεν φαινόταν να πηγαίνει λύκειο. Καταλάβαινες ότι πήγαινε δημοτικό, άντε να ήταν αρχές γυμνασίου, εκεί».

Όσο για την οικογένεια της 12χρονης η γυναίκα που μίλησε στo MEGA είπε ότι «ήταν μία πολυμελής οικογένεια. Εγώ θα την χαρακτήριζα δυσλειτουργική οικογένεια. Μια οικογένεια με πολλά προβλήματα, οικονομικά».

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα