Μην χασετε

«Μου είπε ο γιατρός “αχ ρε κορίτσι μου, ευτυχώς που ήρθες”»: Σuγκλονίζει η αποκάλυψη της Λένας Μαντά για την περιπέτειά της με τον καρκίνο

Η Λένα Μαντά μεταξύ άλλων αφηγήθηκε την περιπέτειά της με τον καρκίνο πριν από αρκετά χρόνια.

Advertisements

 

«Το προλάβαμε μεταξύ λεμφώματος και καρκίνου, δεν με ένοιαζε να μάθω και λεπτομέρειες. Ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι βαρύ αλλά στο «Βαλς με 12 Θεούς» είχα γράψει ακριβώς για αυτό, οπότε ήξερα τα συμπτώματα» εξομολογείται η Λένα Μαντά και σοκάρει.

«Πήγα να κάνω γαστροσκόπηση. Έγινε χωρίς νάρκωση. Το απαίτησα αυτό, ήθελα να βλέπω γιατί είμαι control freak. Και μου είπαν: δεν θα το αντέξεις. Όπως κατέβαινε ο σωλήνας, μου έλεγε ο γιατρός: ωραία, ωραία, ωραία… αχ ρε κορίτσι μου, ευτυχώς που ήρθες» περιγράφει η συγγραφέας.

 

 

«Υπήρχε πολύ κλάμα, πολλή στεναχώρια… το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γιατρός μου ήταν: φαντάσου τον εαυτό σου σαν γάτα, έπεσες με τον 5ο και στάθηκες στα πόδια σου, τόσο τυχερή είσαι, το πρόλαβες, είναι ιάσιμο. Του λέω: ντόμπρα; Μου λέει: στον λόγο μου. Πάμε του λέω παρακάτω» έκλεισε την αφήγησή της η Λένα Μαντά.

«Με έπιασε κλάμα όταν άκουσα για τις χημειοθεραπείες. Δεν έβαλα ποτέ περούκα, γιατί δεν μπορώ το δήθεν, δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν και κυρίως τον εαυτό μου. Την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν να πέφτουν τα μαλλιά μου ήμουν καλεσμένη σε εκπομπή. Δεν ήξερα πώς θα πέσουν, είχα παστωθεί με λακ» θυμάται στη συνέχεια η Λένα Μαντά.

«Αν σου πω ότι την θυμάμαι εκείνη την εκπομπή…» της είπε η Ζωή Κρονάκη.

Advertisements

 

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα