Μην χασετε

«Μου έχουν δώσει διορία 15 χρόνων»: Λύγισε στον αέρα ο Βασίλειος Κωστέτσος και έκλεισε το τηλέφωνο

Ενοχλημένος και οργισμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος μετά τις δηλώσεις του ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Γιαννακίδη σχετικά με τους ανθρώπους που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Αφορμή στάθηκε ο 57χρονος καρδιοπαθής από την Αμερική, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έκανε μεταμόσχευση με καρδιά ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου, ο Κώστας Γιαννακίδης σχολίασε: «Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;», με τον Βασίλειο Κωστέτσο να γίνεται «έξαλλος».

Με μία σειρά από stories έκανε ξεκάθαρη την ενόχλησή του, αναφέροντας πως κι εκείνος ανήκει στην κατηγορία καρδιοπαθών, που έχουν υποβληθεί σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς και έχουν σωθεί χάρη στη βαλβίδα χοίρου, καθώς είναι η μόνη συμβατή στον άνθρωπο.

 

Advertisements

«Να ζητήσει συγγνώμη ο παραγωγός του @bestradio926 που ειρωνευόταν όλους εμάς που έχουμε υποστεί εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Και έχουν σωθεί εκατομμύρια κόσμου με βαλβίδα χοίρου που είναι συμβατή στον άνθρωπο. Και όλοι αυτοί που ελπίζουν σε ένα θαύμα – επίτευγμα της ιατρικής. Άκου!!! Θα λέγονται ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΑΡΔΟΙ!! Ωραίο αστείο. ΝΤΡΟΠΉ!», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δημοσιοποιώ και την απάντησή μου. Και ας ξαναπαίξει “αυτούσια” την εκπομπή ο κύριος. Καθόλου δεν παρανόησα κύριε μου. Ακούστε πάλι τα σχόλιάς σας. Και για τους γουρουνόκαρδους και το “τι την ήθελε την εγχείριση”. Να ζήσει ήθελε όπως εγώ και εκατομμύρια άλλοι συνάνθρωποί μου. Αλλά από ότι άκουσα η εκπομπή σας ήταν αφιερωμένη στην κλειτορίδα των δελφινιών και όχι σε όλους εμάς που μας έσωσε η βαλβίδα χοίρών και λόγω αυτού του γενναίου ανθρώπου που θυσιάστηκε για να σωθούν εκατομμύρια μελλοντικά. Που θα με πείτε και παρανοϊκό εμένα και ταυτόχρονα όλους τους παθόντες με εμένα. Ντροπή σας αντί να ζητήσετε και συγγνώμη».

Με αφορμή τις δηλώσεις του, η εκπομπή «Πρωινό» ζήτησε να επικοινωνήσει με τον γνωστό σχεδιαστή, προκειμένου να μιλήσει στο κοινό σχετικά με την περίπτωσή του.

Advertisements

Ο ίδιος δήλωσε αρχικά για την κατάσταση της υγείας του: «Είμαι παθών και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ξαναυποβληθώ σε εγχείριση. Μου έχουν δώσει διορία 15 χρόνων. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει».

 

Ο Βασίλειος Κωστέτσος «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής και επανήλθε μετά από λίγα λεπτά ξανά στην τηλεφωνική γραμμή, προσθέτωντας σχετικά με το «χιούμορ» του ραδιοφωνικού παραγωγού, που τον ενόχλησε: «Δεν το βλέπω σαν χιούμορ όλο αυτό το πράγμα, μιλάμε για τις ζωές κάποιων ανθρώπων, είναι απαράδεκτο. Χιούμορ είναι άλλα πράγματα. Είναι δυνατόν να ακούω “τι την θέλει την καρδιά του χοίρου”; Ο ραδιοφωνικός σταθμός πρέπει να τον σταματήσει από σήμερα, δε δέχομαι τέτοιο χιούμορ».

 

protothema.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα