Μην χασετε

Μητέρα δίχασε το ίντερνετ γιατί θηλάζει το μωρό της αδελφής της: «Δέχομαι κριτική αλλά πιστεύω ότι πρέπει να θεωρείται φυσιολογικό»

Μία μητέρα 3 παιδιών και influencer, προκάλεσε διχασμό στο διαδίκτυο μόλις ανέβασε βίντεο στο TikTok να θηλάζει το μωρό της αδελφής της.

 

Η Emily Boazman δήλωσε ότι βοηθά τη μικρότερη αδελφή της θηλάζοντας το μωρό της γι’ αυτήν, και ανέβασε το σχετικό βίντεο στα social media. Το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 1.6 εκατομμύρια προβολές και προκάλεσε έκπληξη σε μερικούς από τους θαυμαστές της.

Αργότερα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο η ίδια θηλάζει το μωρό της αδελφής της την προηγούμενη μέρα και το οποίο έχει ήδη πάνω από 5.000 προβολές. «Θηλάζω το μωρό της αδελφής μου ενώ εκείνη τρώει», λέει η Boazman στο βίντεο. Η αδελφή της τότε είπε «Την έχω ήδη ταΐσει, απλά αγαπάει τη θηλή».

Advertisements

«Θέλει να θηλάζει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, οπότε έρχομαι και της δίνω λίγο γάλα, ώστε η Kate να μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα πέρα από το να θηλάζει», πρόσθεσε η Boazman.

Στην περιγραφή του βίντεο η Boazman εξηγεί ότι ανέλαβε δράση ώστε η αδελφή της να μπορέσει να κάτσει για λίγο και να φάει πρωινό.
Μάλιστα, μέσω της λεζάντας του βίντεο, ρώτησε τους ακολούθους της αν έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο, αν έχουν θηλάσει δηλαδή ένα μωρό που δεν είναι δικό τους.

@emilyboazman Would you, or have you nursed for someone before? #nursingformysister #wetnursing ♬ original sound – Emily Boazman

Μερικοί από τους χρήστες του TikTok έσπευσαν να σχολιάσουν πως πρέπει να σταματήσει αμέσως να θηλάζει το μωρό της αδελφής της. «Μου φαίνεται παράξενο, δεν θα άφηνα ποτέ κάποιον να θηλάσει το μωρό μου», σχολίασε κάποιος με έναν άλλο χρήστη να συμφωνεί και να λέει πως ούτε εκείνος θα επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Άλλες βέβαια δεν είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό και μάλιστα μοιράστηκαν πως έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο, θηλάζοντας μωρά για άλλες μητέρες που είχαν ανάγκη.

Advertisements

«Η μαμά και η θεία μου θήλαζαν η μία τα μωρά της άλλης όλη την ώρα! Αν κάποια από τις δύο έβγαινε έξω για λίγες ώρες, δεν χρειαζόταν να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι για να θηλάσει», είπε μία.

«Κάποτε θεωρούνταν απολύτως φυσιολογικό, οπότε δεν βλέπω γιατί δεν μπορούμε να το δούμε έτσι τώρα. Είναι μια τόσο ευγενική πράξη», σχολίασε άλλη χρήστης του TikTok.

Στο επόμενο βίντεό της στο TikTok, η Boazman επανέλαβε πώς πιστεύει ότι ο θηλασμός ενός μωρού για άλλη γυναίκα πρέπει να είναι αποδεκτός.

@emilyboazman The slap at the end.🙊😂 But truly, this used to be such a normal part of culture, and now its considered weird. It truly “takes a village” and I think it’s so special to be able to feed my niece.🥹 #ittakesavillage ♬ Little Life – Cordelia

«Πραγματικά, αυτό κάποτε ήταν τόσο φυσιολογικό και τώρα θεωρείται περίεργο. Πραγματικά “χρειάζεται ένα χωριό” (για να μεγαλώσει ένα παιδί) και νομίζω ότι είναι τόσο ξεχωριστό το να μπορώ να θηλάσω την ανιψιά μου», έγραφε η ίδια στη λεζάντα του βίντεο.

«Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος. Να αγαπάς κάποιον αρκετά για να θηλάσεις το παιδί του και να νιώθεις αρκετά ασφαλής για να το κάνεις! », έγραψε ένας από τους σχολιαστές της.

«Αυτό είναι φοβερό, μου αρέσει που τη βοηθάς, είσαι σίγουρα μια σούπερ μαμά», πρόσθεσε ένας άλλος.

enikos.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα