Μην χασετε

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Έχω βαρεθεί και σιχαθεί να βρiζει ο ένας τον άλλον στα social, πρέπει να υπάρξει νόμος για αυτό»

Σε συνέντευξή του, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους “Ψίθυρους Καρδιάς”, τη χρήση των social media και τη σάτιρα στην τηλεόραση, τονίζοντας παράλληλα την απουσία του Λάκη Λαζόπουλου.

«Πολύ συχνά απομονώνομαι, το έχω κάνει επανειλημμένα. Θέλω την ηρεμία μου. Ειδικά όταν έχω δύσκολες περιόδους, κρύβομαι. Θέλω την κακή μου φάση να την περνάω μόνος μου. Μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς, είχα πάει για 6 μήνες στο Καϊμακτσαλάν» αποκάλυψε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

 

«Εγώ είχα το υπόβαθρο, όταν μου χτύπησε την πόρτα η επιτυχία, να το διαχειριστώ. Άλλοι δεν το είχαν και δεν το έχουν. Δεν τους κατηγορώ αλλά έχω πολύ σοβαρό θέμα με την έπαρση. Προέκυψε πολλές φορές να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν ήθελα, που δεν μου άρεσε η έπαρση που είχαν λόγω της θέσης τους. Πάντα έχουμε ανάγκη τα χρήματα αλλά όταν είσαι λιγάκι τακτοποιημένος, μπορείς να αποφύγεις τις κακοτοπιές» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Advertisements

 

 

«Έχω βαρεθεί και σιχαθεί να βρίζει ο ένας τον άλλον στα social, πρέπει να υπάρξει νόμος για αυτό. Δεν τολμάς να μιλήσεις. Έχει καταργηθεί και η σάτιρα από την τηλεόραση. Ένας Κανάκης έχει μείνει, ο Λαζόπουλος λείπει πολύ, αν και διαφωνώ σε πολλά θέματα μαζί του. Τον εξαφάνισαν. Κι ένας Μητσικώστας τώρα ξαναβγήκε», ανέφερε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα