Μην χασετε

Μια μάνα δεν παύει ποτέ να ανησυχεί, να αγαπά και να προστατεύει τα παιδιά της

Μια μητέρα δεν παύει ποτέ να ανησυχεί για τα παιδιά της, να τα αγαπά και να τα προστατεύει, ακόμη κι αν αυτά έχουν μεγαλώσει και έχουν αποκτήσει δικά τους παιδιά. Θα είναι πάντα η μαμά τους, έτοιμη να σταθεί στο πλάι τους και να τα φροντίζει. Έτσι είναι φτιαγμένες οι μαμάδες!

Advertisements

 

Γι’ αυτό και ταυτιστήκαμε απόλυτα με την παρακάτω ανάρτηση:

«Μια μητέρα θα στείλει μήνυμα στο 20χρονο παιδί της για να το ενημερώσει ότι πρόκειται να βρέξει και να του υπενθυμίσει να πάρει μαζί του ομπρέλα.

Παίρνει τηλέφωνο για να μάθει πώς πήγε η πρώτη μέρα στο σχολείο για τα εγγόνια της και να ρωτήσει την κόρη της αν έκλαψε από συγκίνηση.

Προσέχει και φροντίζει το εγγόνι της για να κάνει η μαμά του ένα ντους και να ηρεμήσει.

Στέλνει μηνύματα στον 40χρονο γιο της, για να βεβαιωθεί ότι επέστρεψε ασφαλής από μια νυχτερινή έξοδο ή έναν γάμο. Μόνο έτσι θα κοιμηθεί ήσυχη.

Αγοράζει στην 34χρονη κόρη της τις αγαπημένες της λιχουδιές όταν πηγαίνει στο εμπορικό κέντρο.

Και όχι, δεν χρειάζεται πλέον να κάνει αυτά τα πράγματα. Τα κάνει, όμως, ούτως ή άλλως.

Advertisements

Γιατί έτσι είναι μια μαμά: θέλει πάντα να κάνει τη ζωή των παιδιών της ευκολότερη όταν μπορεί. Ακόμα κι αν έχουν μεγαλώσει. Ακόμα και αν έχουν γίνει υπεύθυνοι ενήλικες και μπορούν να κάνουν όλα τα παραπάνω μόνοι τους.

Και πάντα θέλει να ξέρει ότι είναι ασφαλή.

Γιατί η μητρότητα δεν σταματά μόλις τα παιδιά σου γίνουν 18 χρονών, μετακομίσουν ή αποκτήσουν δικά τους παιδιά. Απλώς αλλάζει…»

 

 

mama365.gr

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα