Μην χασετε

Μετά από 2 χρόνια σχέσης συνειδητοποίησα ότι ο σύντροφος που πρόκειται να παντρευτώ ήταν γυναίκα

Μια απίστεuτη ιστορία βγήκε στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με δυο γυναίκες στην Αγγλία, οι οποίες ήταν σε  σχέση. Μέχρι εδώ όλα καλά. Παρόλο αυτά, όπως έγινε γνωστό αργότερα… η μια είχε συστηθεί ως άντρας.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα είχε παρουσιαστεί σαν άντρας, η σύντροφός της, της έκανε μήνυση.

 

Το θύμα ισχυρίζεται ότι είχε «σ∈ξουαλική επαφή» με τον «άνδρα» και μάλιστα σχεδίαζε να τον παντρευτεί. Η Blade Silvano κατηγορείται για απάτη εις βάρος της συντρόφου της, αφού την έκανε να πιστέψει ότι ήταν άνδρας.

Advertisements

Η 40χρονη, από το Bishop’s Castle, δικάζεται τώρα στο Cambridge Crown Court και αρνείται τις κατηγορίες.

 

 Η Blade Silvano το 2016

 

Το χρονικό της απίστευτης ιστορίας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε διαδικτυακά στα τέλη του 2016, αφού η Silvano παρουσιάστηκε ως άντρας σε ιστοσελίδα γνωριμιών, τονίζοντας ότι ψάχνει γυναίκα.

Advertisements

Συναντήθηκαν από κοντά τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Αφού έκαναν σχέση, τελικά αποφάσισαν να παντρευτούν, αλλά ο γάμος τους όμως αναβλήθηκε λόγω υποτιθέμενης «ασθένειας» της κατηγορούμενης.

Δύο χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα το 2018, το θύμα -όπως ισχυρίστηκε- ανακάλυψε την αληθινή ταυτότητα του Σιλβάνο στο Facebook.

 

 

Advertisements

Η Σιλβάνο, ωστόσο, αρνείται όλες τις κατηγορίες τονίζοντας ότι η σύντροφός της γνώριζε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσης, η γυναίκα συνέχισε να αναφέρεται στον Σιλβάνο ως «άνδρα», λέγοντας: «Την έχω γνωρίσει μόνο ως αρσενικό».

Η δικηγόρος υπεράσπισης, Debra White, τη ρώτησε: «Της είπες ότι η σ∈ξουαλική σου φαντασίwση ήταν να κάνεις σ∈ξ με μια γυναίκα;» και εκείνη απάντησε «όχι».

Στη δίκη ακούστηκαν επίσης λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες του γάμου τους, για τις οποίες η υπεράσπιση υποστήριξε και πάλι ότι ήταν όλα μέρος του παιχνιδιού ρόλων τους.

 

straight.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα