Μην χασετε

«Μάζευε τα ρεπό της για να πάει στην Αμερική να δει τον σύζυγό και τα παιδιά της»: Σuγκλονίζει η μητέρα της 42χρονης Βάγιας

Συγκλονίζει η μητέρα της 42χρονης Βάγιας, της νοσηλεύτριας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη. Μιλώντας στο T-live, εξομολογείται ότι η νοσηλεύτρια μάζευε τα ρεπό της για να ταξιδέψει στην Αμερική να δει την οικογένειά της.

 

«Η Βάγια ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, μάζευε τα ρεπό της για να πάει να τους βρει. Όταν μιλήσαμε, μου είπε ότι είχαν μια καθυστέρηση και ότι από λεπτό σε λεπτό θα έφευγαν», δήλωσε η μητέρα της στην Πόπη Παπαδοπούλου.

«Ο σύζυγός της είναι διαλυμένος. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον προς το παρόν, δεν μπορεί ούτε να μιλήσει», είπε στη συνέχεια στο T-live η μητέρα της νοσηλεύτριας.

Advertisements

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της, ο αδελφός της Βάγιας της είχε προτείνει να την πάει εκείνος στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητό του, όμως εκείνη είχε αρνηθεί.

 

 

Η κηδεία της Βάγιας έγινε το Σάββατο 4 Μαρτίου, 4 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αδικοχαμένη νοσηλεύτρια.

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα