Μην χασετε

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: «Οι καλεσμένοι στον γάμο μας θα περνάνε από τρεις ελέγχους ασφαλείας από ομάδα security»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ανακοίνωσαν μέσω Ιnstagram τις οδηγίες τις οποίες οφείλουν να ακολουθήσουν οι καλεσμένοι του γάμου τους.

 

Το ζευγάρι δημοσίευσε τα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρχουν για τη δεξίωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου στην Κύπρο. Με μία μακροσκελή ανάρτηση το ζευγάρι αναφέρθηκε με λεπτομέρειες, στα ακριβή βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι φίλοι και οι αγαπημένοι τους κατά την άφιξή τους στον γάμο.

«Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι, όπως όλοι γνωρίζετε την επόμενη Κυριακή 28/08 είναι ο γάμος μας στη Λεμεσό. Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό για εμάς θέμα. Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ.»

Advertisements

«Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security. 1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας) 2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα) 3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο».

 

«Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθήσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, μετράμε αντίστροφα! Μαυρίκιος – Ιλάειρα» σημείωσαν στην ανακοίνωσή τους.

 

Advertisements

Δείτε τη δημοσίευση:

Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του γάμου του ζευγαριού έχει αρχίσει. Οι ετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και οι δυο τους συχνά μοιράζονται λεπτομέρειες σχετικά με το μυστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό κοινοποίησαν την άδεια του γάμου τους. Μέσα από τα προφίλ που έχουν στο Instagram, οι δυο τους ανάρτησαν μία φωτογραφία στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί, κρατώντας την άδεια γάμου από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

 


thecaller.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα