Μην χασετε

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Υπήρχε φάντασμα στο σπίτι, έφτιαχνε καφέ & τον έπινε σε ένα συγκεκριμένο μέρος»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε μεταξύ άλλων για την επαφή που είχε με ένα… φάντασμα.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου», λέγοντας αρχικά: «Υπήρχε φάντασμα στο σπίτι, ακουγόταν στο γκαζάκι, έφτιαχνε καφέ, οι παντόφλες κινούνταν και πήγαινε σε ένα συγκεκριμένο μέρος για να τον πιει. Τελικά έφυγε, αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω, μπορείς να το κάνεις να φύγει, γιατί οι ζωντανοί τα κρατάμε. Τις ψυχές που φεύγουν που θρηνείς, αν δεν πεις στην κηδεία “σε απελευθερώνω”, μπορεί να εγκλωβιστούν στο μεταξύ διάστημα, λένε».

 

Τα περιστατικά που την έφεραν κοντά στο θάνατο

Advertisements

Η Ματθίλδη Μαγγίρα ανέφερε στη συνέχεια δύο περιστατικά που την έφεραν κοντά στον θάνατο. «Είχα δύο επιθανάτιες εμπειρίες, μετά το έμαθα ότι λέγονται έτσι, είχαν δει έναν ψυχίατρο που το έλεγε. Είναι την ώρα που καταλαβαίνεις ότι θα φύγεις. Την πρώτη φορά ήμουν πάνω σε ένα άλογο που αφηνίασε στην Αμερική και με πήγαινε πάνω σε δέντρα και το δεύτερο ήταν με το αυτοκίνητο σε έναν δρόμο της Χαλκιδικής και πάω να προσπεράσω ένα μεσαίου μεγέθους φορτηγό και κάποια στιγμή βλέπω από το αντίθετο ρεύμα να μου ανάβει τα φώτα γυρίζω πίσω να δω αν φρενάρω να μπω πίσω από το φορτηγό αλλά είχε ουρά αυτοκίνητα», είπε.

«Εκεί κατάλαβα πως δεν έχω άλλη επιλογή. Έκλεισα τα μάτια μου, γκάζωσα για να πάω μετωπική με την νταλίκα. Λέω “τώρα φεύγω”. Όταν πεις στον εαυτό σου περνάει flashback η ζωή σου σε δευτερόλεπτα. Ξεκινάει από εκείνη τη στιγμή και πάει προς τα πίσω και πας μέχρι τη μωρουδιακή σου ηλικία, Μόλις συμβεί αυτό έρχεται μία ηρεμία, νιώθεις ότι πας σπίτι σου, ότι πας σπίτι σου», πρόσθεσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα