Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για τη φυλή των «Αρκτούριανς» που ανήκει, εξηγεί τον λόγο που δεν υπάρχει για εκείνη ο χρόνος και παραδέχεται πως χώρισε λόγω του… Μπετόβεν.

 

«Είχα και πολύ ωραίους άνδρες και όχι τόσο ωραίους, ήταν να μου κλικάρει και η προσωπικότητα του άλλου», ανέφερε αρχικά η καλλιτέχνης, ενώ με ειλικρίνεια παραδέχθηκε: «Έχω χωρίσει με σχέση γιατί ο σύντροφος μου έλεγε πως ο Μπετόβεν είναι μεγαλύτερος συνθέτης από τον Μότσαρτ».

Μιλώντας για την αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Η ιστορία δείχνει ότι εγώ ήμουν πιο ερωτιάρα από την Μπέττυ, ήταν πιο επιλεκτική και προσεκτική, εμένα δεν υπήρχαν τέτοια».

Advertisements

 

Για τη Eurovision

Για την παρουσίαση της Eurovision ανέφερε:

«Από την Eurovision έχω ζήσει ωραίες στιγμές και ωραίους εφιάλτες. Είχα δει στον ύπνο μου ότι βγήκαμε 7οι στην Eurovision και τελικά σε αυτήν τη θέση βγήκαμε. Από τότε που ‘έφυγε’ η μητέρα μου δεν έχει έρθει στα όνειρά μου, ήρθε στην κόρη μου και είπε ότι είναι καλά και να προσέχουμε τον παππού».

«Δεν υπάρχει για εμένα ο χρόνος», σημείωσε.

Advertisements

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για τη φυλή των «Αρκτούριανς» και είπε «ανήκω στους Αρκτούριανς, στους κατοίκους του αστερισμού».

 

«Έκαναν bullying στην κόρη μου στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο, έφτασε να κλαίει και να μη θέλει να πάει σχολείο», αποκάλυψε.

Σχετικά με την κατάθλιψη σχολίασε: «Η κατάθλιψη έρχεται για να χάσουμε τον εαυτό μας και τον έλεγχο μας και ευτυχώς, εκ των υστέρων κατάλαβα ότι είναι ένα δώρο».

Advertisements

Η Ματθίλδη Μαγγίρα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κίνηση ματ».

 

 

Advertisements