Μην χασετε

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Τον χώρισα γιατί μου είπε πως ο Μπετόβεν είναι μεγαλύτερος συνθέτης από τον Μότσαρτ»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για τη φυλή των «Αρκτούριανς» που ανήκει, εξηγεί τον λόγο που δεν υπάρχει για εκείνη ο χρόνος και παραδέχεται πως χώρισε λόγω του… Μπετόβεν.

 

«Είχα και πολύ ωραίους άνδρες και όχι τόσο ωραίους, ήταν να μου κλικάρει και η προσωπικότητα του άλλου», ανέφερε αρχικά η καλλιτέχνης, ενώ με ειλικρίνεια παραδέχθηκε: «Έχω χωρίσει με σχέση γιατί ο σύντροφος μου έλεγε πως ο Μπετόβεν είναι μεγαλύτερος συνθέτης από τον Μότσαρτ».

Μιλώντας για την αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Η ιστορία δείχνει ότι εγώ ήμουν πιο ερωτιάρα από την Μπέττυ, ήταν πιο επιλεκτική και προσεκτική, εμένα δεν υπήρχαν τέτοια».

Advertisements

 

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για τη φυλή των «Αρκτούριανς» και είπε «ανήκω στους Αρκτούριανς, στους κατοίκους του αστερισμού».

 

«Έκαναν bullying στην κόρη μου στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο, έφτασε να κλαίει και να μη θέλει να πάει σχολείο», αποκάλυψε.

Σχετικά με την κατάθλιψη σχολίασε: «Η κατάθλιψη έρχεται για να χάσουμε τον εαυτό μας και τον έλεγχο μας και ευτυχώς, εκ των υστέρων κατάλαβα ότι είναι ένα δώρο».

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα