Μην χασετε

Ματούλα: «Ρώτα τη νύφη μου γιατί δεν μιλάω με το γιο μου και γιατί δεν βλέπω τα εγγόνια μου.»

Συνέντευξη έδωσε η Ματούλα, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το γιο της, τον Λορέντζο, τον οποίο έχει να δει 15 χρόνια.

 

«Είμαι 75 ετών. Δεν έχω ταυτότητα επαγγέλματος. Ο Ζαμπέτας με έβγαλε στο τραγούδι. Δεν ήμουν ούτε η Κάλλας, ούτε η Μοσχολιού. Ο πρώτος άνδρας που είχα ερωτική επαφή ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Ερχόταν να με πάρει από το 6ο Γυμνάσιο Θηλέων, όπου με διώξανε μετά, και φώναζαν “κορίτσια, ο Μπάρκουλης”. Τον ερωτεύτηκα, ήταν καταπληκτικό παιδί. Έμενε χωρίς χρήματα γιατί τα έδινε σε συνανθρώπους του», είπε αρχικά η Ματούλα.

Η Ματούλα είπε στη συνέχεια: «Ήταν διαφορετικά τα πράγματα εκείνα τα χρόνια. Κόρη της χωροφυλακής και να με έχουν ξεπαρθενέψει; Ήταν κάτι τρομερό αυτό για όλους τους πατεράδες. Μου είχαν στερήσει την ελευθερία μου, αλλά δεν δυσκολεύτηκα. Την έκανα λαχείο στον Κορυδαλλό. Με βάλανε μέσα για 1,5 γραμμάριο, το ’90. Τότε σταμάτησα τα ναρκωτικά».

Advertisements

 

«Ρώτα τη νύφη μου γιατί δεν μιλάω με το γιο μου και γιατί δεν βλέπω τα εγγόνια μου. Κι έχει γίνει και μάνα. Έχω δύο εγγόνια και δεν τα έχω δει ποτέ, ούτε τα ονόματά τους δεν ξέρω. Έχω να δω το γιο μου 15 χρόνια. Έκλαιγα στην αρχή. Τον πήρα τηλέφωνο τον Αύγουστο στα γενέθλιά του για να του πω χρόνια πολλά και μου το έκλειναν. Ξέρω πολλά… Τη γυναίκα του την ξέρω από παλιά. Να είναι καλά και αυτός και τα παιδιά του. Έχω κάνει λάθη σε σχέση με το παιδί μου. Έπεσα στα ναρκωτικά, αφού τον γέννησα», πρόσθεσε επίσης η Ματούλα.

 

zappit.gr

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα