Μην χασετε

MasterChef – Μαρία για Μάρλεν: «Όταν μιλάει για μένα θα ξεπλύνει το βρώμικο στόμα της»

Χαμός έγινε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, όταν η Μάρλεν κατηγόρησε την Μαρία Μπέη ότι παίζει βρώμικα, με την παίκτρια να δίνει την απάντησή της.

«Παίρνω το αίμα μου πίσω γι’ αυτό που έκανε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη και ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζει πολύ βρώμικα η Μαρία κι εσείς τη βλέπετε τόσο χαριτωμένη», είπε η Μάρλεν με την Μαρία Μπέη να απαντά:

«Αυτό που έγινε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη θα μπορούν τα παιδιά κάλλιστα, από τη στιγμή που δεν είναι εδώ ο Κωστάκης, να πάρει το αίμα του πίσω ο Γιώργος. Αυτό το πράγμα έγινε όταν έλειπες από το παιχνίδι, οπότε η πρώτη σου δικαιολογία είναι άκυρη. Η δεύτερη, ότι παίζω βρώμικα, τι παίζω βρώμικα; Θα παλέψω να πάρω την κάρτα και να την χρησιμοποιήσω πάλι βρώμικα».

«Θα μιλήσει η Μάρλεν σε μένα για βρωμιά. Την επόμενη φορά που θα μιλάει για μένα θα ξεπλύνει το βρώμικο στόμα της και μετά θα μιλήσει. Θα με δει εμένα καλά η Μάρλεν από αύριο, για να δει πραγματικά τι πάει να πει στρατηγική», είπε αργότερα η Μαρία Μπέη.

Advertisements

«Κάνει ύπουλες κινήσεις. Πάει και μιλάει με παιδιά, βάζει τη σπιουνιά της και αυτό το στυλ γυναίκας εμένα με ενοχλεί και δεν θα ήθελα να υπάρχει στο σπίτι όσο είμαι εγώ εδώ», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα