Μην χασετε

MasterChef – Επέστρεψε η Μαρίνα στο παιχνίδι: «Χαίρομαι που ξαναμπαίνω»

Η ώρα της κρίσης για τα τρία πρώτα ζεύγη μονομάχων έφτασε στο MasterChef. Οι κριτές δοκίμασαν έξι πιάτα των παικτών και έκριναν ποιοι ξαναμπαίνουν στον διαγωνισμό και ποιοι θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία.

 

Ένα από τα ζευγάρια ήταν η Μαρία και η Μαρίνα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε τη Μαρίνα αν ήταν ευχαριστημένη με τον λαχανοντολμά της και την υφή της γέμισής της.

Advertisements

Οι παίκτες στον εξώστη αναθάρρησαν ότι η Μαρία παραμένει στον διαγωνισμό.

Ο σεφ όμως της ζήτησε να βγάλει την ποδιά της και η Μαρίνα ξαναμπήκε στο σπίτι με ελαφρώς καλύτερη προσπάθεια.

«Χαίρομαι που ξαναμπαίνω» είπε η παίκτρια του φετινού διαγωνισμού δηλώνοντας ότι όποιος βρεθεί στον δρόμο της «τον ισοπέδωσα».

 

Advertisements

Ανεβαίνοντας στον εξώστη το ψυχρό κλίμα ήταν κάτι περισσότερο από εμφανές. Δεν την υποδέχτηκε κανείς, δεν την χαιρέτισε κανείς εκτός από την Κωνσταντίνα που δεν είναι καν στον διαγωνισμό.

Η ίδια στο κιού απείλησε για άλλη μια φορά ότι μπαίνοντας στο σπίτι έχει να πει διάφορα με μερικούς παίκτες ενώ ο Στέφανος απείλησε ότι θα τη βγάλουν έξω στην πρώτη δοκιμασία.

Ο μόνος που μίλησε υπέρ της ήταν ο Παύλος που ευχήθηκε να της δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία από τους συμπαίκτες της.

Ο Τζαμαλής ήταν σίγουρα  ο μεγάλος νικητής. «Ο Παναγιώτης απέδειξε ότι δεν είναι η ώρα του να φύγει ακόμα» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

 

Advertisements

Η προσπάθεια του Τζαμάλ ήταν εξαιρετική όπως είπαν οι κριτές κόντρα σε έναν καλό παίκτη. Αλλά όπως είχε πει η Μαργαρίτα, ο Παναγιώτης σκέφτηκε πονηρά, έκανε γλυκό και μάλιστα σεμιφρέντο που είχε πάρει άριστα την προηγούμενη φορά και κέρδισε τον Αλέξανδρο που τελικά μάλλον φοβήθηκε.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα