Μην χασετε

MasterChef – Γιώργος για Κατερίνα: «Είναι μια κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατήρι στο σπίτι και με την κακή ψυχή της προσπαθεί να κάνει κάτι»

MasterChef – Γιώργος για Κατερίνα: «Είναι μια κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατήρι στο σπίτι και με την κακή ψυχή της προσπαθεί να κάνει κάτι»

Βαριές κουβέντες και “κακός χαμός” στο ριάλιτι μαγειρικής!

Advertisements

Ούτε λίγο ούτε πολύ άναψαν, στο επεισόδιο της Παρασκευής, τα αίματα στο MasterChef κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο πλατό! Όταν όμως η διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε, η Κατερίνα που παρακολουθούσε από τον εξώστη ξεσπάθωσε με αποτέλεσμα ο Γιώργος να μην κρατηθεί και να της απαντήσει έξω από τα δόντια.

“Θα χρησιμοποιούσα την κάρτα εάν δεν ήταν η Φωτεινή και το Γατόπουλο εκεί, στις θέσεις τους. Θα εξηγήσω και ακριβώς τον λόγο. Πρώτον γιατί θεωρώ πως είναι ανέντιμο να μπει η Φωτεινή σε αυτή τη θέση, γιατί είναι αδύναμη και το ξέρουν όλοι στην ομάδα και δεύτερον γιατί το Γατόπουλο έχει κόψει το δάχτυλο του” σημείωσε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη του MasterChef. “Και ναι, θέλω να γυρίσει και η Φωτεινή και το Γατόπουλο στο σπίτι και το δηλώνω δημόσια! Για αυτό το λόγο, λοιπόν, εάν υπήρχε περίπτωση να την σπάσω την κάρτα θα την έσπαγα και θα έδινα τη μισή στους δυο τους. Στην παρούσα φάση δεν θα έσωζα τον εαυτό μου αλλά τα δύο παιδιά. Θεωρώ πως ο Ηλίας θα έπρεπε να είναι μαζί με τον Γιώργο”.

“Ανέντιμο το θεωρώ όλο αυτό. Καλή η μαγειρική, καλό το παιχνίδι αλλά είναι καλύτερο να έχεις ψυχή και αν δεν την έχεις, εγώ προσωπικά, λυπάμαι” πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα του MasterChef. “Το να λες κάποιον ανέντιμο είναι πάρα πολύ βαριά κουβέντα. Θεωρώ ότι χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο μπροστά σε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση. Είναι κάτι πολύ κακό και το βγάζεις από μέσα σου μόνο αν είσαι κακός άνθρωπος” απάντησε, με τη σειρά του, ο Γιώργος στην κάμερα του MasterChef!

“Είναι μια κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατήρι στο σπίτι και με την κακή ψυχή της προσπαθεί να κάνει κάτι, το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει! Αλλά τι περιμένεις από μια κοπέλα, 36 χρονών που γράφει στο χέρι “μολών λαβέ”; Ότι θα πάει με τον σταυρό στο χέρι; Όχι… Τότε το θυμιατό τι το θέλει; Αυτή πρέπει να φύγει και το κακό της πνεύμα” συμπλήρωσε ο διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι μαγειρικής!

Και είμαστε ακόμα στην, πολύ, αρχή του MasterChef…

Πηγή

Gossip | Δες εδώ όλα τα τελευταία gossip νέα της ελληνικής τηλεόρασης

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα