Μην χασετε

MasterChef: Αποχώρησε ο Ιωάννης Χαραλάμπους – «Είναι και αυτό που ονομάζεται καθαρή συνείδηση»

Δοκιμασία αποχώρησης είχε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και ο Ιωάννης είχε στα χέρια του την κάρτα ασυλίας που θα μπορούσε να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Κι ενώ όλοι θα περιμέναμε ο Ιωάννης να επιλέξει να σωθεί κάνοντας χρήση της κάρτας ασυλίας, ξάφνιασε, αποφασίζοντας να διαγωνιστεί κανονικά.

«Σεφ, πολλές φορές δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τον εαυτό σου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το πιάτο που μαγείρεψα δεν ήταν καθόλου καλό και αυτός που θα διαδεχθεί τη θέση μου, όταν πάρω την ασυλία, δεν ήταν το ίδιο πράγμα μαζί μου γιατί αυτού το πιάτο θα τρωγόταν. Δεν έχω στο μυαλό μου καθόλου τη σκέψη να κρατήσω την ασυλία γιατί στην πορεία θα μου φανεί και πάλι χρήσιμη», είπε ο Ιωάννης και συνέχισε:

«Είναι και αυτό που ονομάζεται καθαρή συνείδηση. Είπε ο Ηρακλής ότι έχω το καρπούζι έχω και το μαχαίρι, σήμερα επιλέγω να μαγειρέψω το καρπούζι».

Advertisements

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι του MasterChef συνάντησαν ένα πιάτο αντιγραφής με την υπογραφή των κριτών. Ένα πιάτο υψηλού επιπέδου το οποίο οδήγησε τον Ηρακλή, τον Τζον και τον Ιωάννη σε μια δοκιμασία για γερά νεύρα και μεγάλη υπομονή.

 

Τα λάθη και η παραμικρή απόκλιση από το αρχικό πιάτο, άλλωστε, δεν συγχωρούνται σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού και κοστίζουν την παραμονή στο παιχνίδι!

Έτσι, μετά την ξεχωριστή αυτή γαστρονομική αναμέτρηση, οι τρεις κριτές του MasterChef κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιο είναι το καλύτερο πιάτο αντιγραφής και ποιο το χειρότερο! Με δυσκολία, λοιπόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία στο πιάτο του Ιωάννη Χαραλάμπους!

Advertisements

Κατά την αποχώρηση του Ιωάννη από τον διαγωνισμό μαγειρικής, τόσο ο “αντίπαλος” Ηρακλής Αποστολίδης στην τελική μονομαχία όσο ο Γιώργος και ο Ηλίας συγκινήθηκαν αναφερόμενοι στον φίλο τους και πρώην παίκτη του MasterChef.

 

Ο νεαρός μάγειρας, όμως, θέλησε να τους μεταδώσει ένα όμορφο χαμόγελο αισιοδοξίας με όσα είπε στο πλατό αλλά και στην κάμερα!

Πηγές: thecaller.grzappit.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα