Μην χασετε

Μάριος Ιορδάνου: «Χωρίς την σύζυγό μου, Σοφία Καζαντζιάν, δεν μπορώ να ζω. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» μίλησαν χθες το μεσημέρι ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν. Το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί 13 χρόνια, εξήγησε πώς παραμένει ενωμένο και αγαπημένο.

 

«Το πιο έντονο χαρακτηριστικό της Σοφίας είναι ότι έχει ένα τσαγανό που δεν το έχω ματαδεί. Φανταζόμουν την γυναίκα της ζωής μου ως μία γυναίκα αντρογυναίκα και όχι ως μία γυναικούλα», εξομολογήθηκε ο Μάριος Ιορδάνου.

Με τη σειρά της, η Σοφία Καζαντζιάν τόνισε: «Ο Μάριος έχει έναν μαγικό τρόπο να ξεκλειδώνει τους ανθρώπους. Ξεκλείδωσε σε εμένα πράγματα που νόμιζα ότι δεν υπήρχαν ή υπήρχαν κάπου θαμένα και με ξεφόβισε».Μάλιστα, ο ταλαντούχος ηθοποιός υποστήριξε για την εκλεκτή της καρδιάς του: «Στη Σοφία έχω βρει τον συνοδοιπόρο μου. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, το πλάσμα της ζωής μου και χωρίς εκείνη δεν μπορώ να ζω.Εμφανίστηκε σε μία στιγμή της ζωής μου που ήμουν σε απόγνωση. Δεν μπορούσα να βρω τον άνθρωπο της ζωής μου και πίστευα ότι δεν θα τον βρω. Τελικά, όμως, βρίσκεις την ευτυχία την στιγμή που παύεις να την αναζητάς».

Advertisements

protothema.gr

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα