Μην χασετε

Μάριος Αθανασίου: «Με πήραν τηλέφωνο για να περάσει ο γιος μου περιοδεύων και λέω «το δικό μου το παιδί;»

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του αλλά και για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική.

 

«Δεν τον χάρηκα αυτόν τον άνθρωπο, από την πρώτη μέρα με τα 4 παιδιά, ήταν μια τρέλα. Όταν ήμουν μικρός και εργένης ήμουν ήσυχος, δεν ήμουν άνθρωπος που δε μαζευόταν σπίτι του. Πάντα ήξερα ότι ο προορισμός μου θα είχε παιδιά, το αγαπούσα, το ήξερα αυτό. Ίσως η ανάγκη λόγω του πατέρα μου, να μου έλειπε, ή ότι δεν είχα αδέρφια, προφανώς υπήρχαν κάποιες ελλείψεις», είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

 

Advertisements

Για τον γιό του ανέφερε πως «Ο γιος μου δίνει πανελλαδικές φέτος και θα περάσει και περιοδεύων, με πήραν προχθές τηλέφωνο για να περάσει και λέω: “το δικό μου το παιδί;”. Θα πάρει αναβολή μάλλον. Θέλει να σπουδάσει οικονομικά ελπίζω να μην ασχοληθεί με το θέατρο. Συνήθως τις δουλειές που κάνουμε εμείς τις θεωρούμε δύσκολες γιατί έχουμε ζοριστεί να πετύχουμε, δεν θέλουμε τα παιδιά μας να περάσουν το ίδιο. όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα το «στρίβουν», δεν πάνε ευθεία. Εάν ήταν κάτι κοντά σε αυτό, νομίζω θα ασχολιόταν με την σκηνοθεσία».

 

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα