Μην χασετε

Μαρία Κίτσου για το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη: «Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό»

Η ηθοποιός Μαρία Κίτσου που αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση “Ηλέκτρα του Ευριπίδη”, μίλησε στους δημοσιογράφους για το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη, προς απάντηση στην ηθοποιό μετά από αναφορά για “δημοσιογράφους-όρνια” σε συνέντευξη της στο “Πάμε Δανάη”.

 

“Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο, γιατί να μιλήσουμε γι’ αυτά. Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό” απάντησε η Μαρία Κίτσου.

Advertisements

Τι είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη για τη Μαρία Κίτσου

“Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης” είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα