Μην χασετε

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, τον τελευταίο καιρό, μιλά συχνά για τη ζωή της κι αναφέρεται και σε πολύ προσωπικά της θέματα.

 

Σε ένα από τα τελευταία της post στο Tik Tok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφέρθηκε πως οι κοντινοί της άνθρωποι εξαφανίστηκαν και σταμάτησαν να έχουν επαφή μαζί της, μετά τον θάνατο της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη. Μάλιστα, τόνισε το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν επαφή μαζί της λόγω της δημοσιότητας της μητέρας της.

 

Advertisements

Ειδικότερα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλους. Προφανώς έχει συμβεί και σε άλλους. Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι. Όλος ο κόσμος ο οποίος ήταν γύρω από την οικογένεια μου και γύρω από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι, μετά το θάνατο της μητέρας μου εξαφανίστηκαν.

 

 

Advertisements

Όλοι, μόνο κανά δυο έχουν κρατήσει επαφή. Ίσως και λίγοι παραπάνω. Τρομερό ξεκαθάρισμα. Εκεί καταλαβαίνεις τελικά πως τον κόσμο ουσιαστικά δεν τον αφορά καθόλου τι κάνεις, αν είσαι καλά. Δεν τον νοιάζει. Ο κόσμος έχει γίνει πια για την πάρτη του και φάνηκε τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ. Όταν σταμάτησα τα ναρκωτικά και ξέκοψα από αυτές τις παρέες και από το ψεύτικο κοινωνικό περιβάλλον, το έκανα συνειδητά στα 25 μου, έκανα παρέες, υπήρχε κόσμος στο σπίτι. Η μητέρα μου ήταν πολύ κοινωνικό άτομο είχε πάντα κόσμο στη ζωή μας».

«Πάντα ήμουν επιφυλακτική με τον κόσμο που ήταν γύρω από την οικογένειά μου, γιατί ξέρω ότι ήταν λόγω της δημοσιότητας και φάνηκε αυτό, όταν έφυγε η μητέρα μου. Πώς εξαφανίζονται όλοι όμως… και μένουν μόνο αυτοί που πραγματικά νοιαζόντουσαν για την οικογένειά μου, οι οποίοι είναι ελάχιστοι» σημείωσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

 

Στις 18 Αυγούστου, συμπληρώνονται έξι χρόνια από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη.

tlife.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα