Μην χασετε

Μαντώ: «Αν τα παιδιά μου δεν θέλουν τον σύντροφό μου και πουν ‘όχι’, θα τον χωρίσω»

Σε συνέντεύξη της η Μαντώ εξήγησε ότι πάνω απ΄ όλα είναι μάνα: «Θα χωρίσω αν τα παιδιά μου πουν ‘όχι’ για κάποιον σύντροφό μου»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το πως περνάει στη ζωή της, μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδιακαι για την τραγουδίστρια Χαρούλα Αλεξίου.

«Κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ετοιμάζω τα καινούργια μου τραγούδια αλλά και τις ‘90s συναυλίες με τους Μπίγαλη, Βόσσου και Πωλίνα. Η εποχή των ‘90s ήταν ανέμελη, ο κόσμος άκουγε περισσότερο μουσική από τώρα και για αυτό έχω ένα παραπονάκι. Τα τελευταία χρόνια πόσες μεγάλες επιτυχίες έχουν γίνει; Ελάχιστες», είπε αρχικά η Μαντώ.

Η Μαντώ είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι γεννήθηκα για να κάνω πράγματα στην Αμερική, η φωνή μου είχε τα χαρίσματα αυτά. Το 2000 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι μου η Jessica Simpson, το οποίο έγινε διπλά πλατινένιο και πήραμε βραβείο MTV. Αν ήμουν εκεί τότε και παρέμενα θα είχε γίνει αυτό. Τότε μπήκα σε πολύ μεγάλα “γήπεδα”».

Advertisements

Για τη Eurovision, η Μαντώ είπε: «Το φόρεμα της Eurovision το έχω ακόμα και το έχω φορέσει ακόμα μια φορά που έκανα τον εαυτό μου στο YFSF. Η ιδέα για τη Eurovision δεν ήταν δική μου, γιατί είχα γεννήσει πριν 10 μήνες τον γιο μου και είπα ‘πού να πάω τώρα, ακόμα θηλάζω’. Δεν είμαι αρνητική στο να ξαναπάω στη Eurovision, δεν ξέρω όμως αν θα ήθελα να συμμετέχω ως τραγουδίστρια ή ως συνθέτρια. Και τα δύο θα με ενδιέφεραν».

Η Μαντώ είπε στη συνέχεια: «Όταν πρωτοάκουσα τα τραγούδια που θα έλεγα, είπα μέσα μου ‘τώρα θα πω εγώ αυτά; Εγώ τραγουδάω Whitney Houston και Aretha Franklin’. Όταν μπήκα στο στούντιο είπα θα προσαρμόσω τα τραγούδια πάνω μου».

Κλείνοντας, η Μαντώ ανέφερε: «Τα παιδιά μου έχουν ταλέντο στη μουσική, αλλά δεν τους αρέσει να εκτίθενται. Θα πάρω την γνώμη τους για κάποιον σύντροφό μου και θα χωρίσω αν μου πουν ‘όχι’ για κάποιον. Θα παντρευόμουν ξανά με την έννοια της συμβίωσης, δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη διαδικασία να φορέσω νυφικό».

athensmagazne.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα