Μην χασετε

Μάνος Δασκαλάκης: «Εάν αποδειχθεί ότι σκότωσε και τα άλλα δύο κορίτσια, θέλω να μπω στο κελί να την σκοτώσω»

Στο τέταρτο και στο πέμπτο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη στο «Φως στο τούνελ» μίλησε για την Τζωρτζίνα.

 

«Δύο χρόνια μετά το χαμό της Μαλένας γεννήθηκε η Ίριδα. Ζητούσε κάθε μέρα η Τζωρτζίνα ένα αδελφάκι. Από τη Μαλένα και μετά, όσο μπορούσαμε, κοιτάγαμε να είμαστε όσο πιο καλά γίνεται για το παιδί που έμεινε πίσω. Εγώ δεν ήθελα άλλο παιδί. Ήμουν αρνητικός. Τελικά αποφασίζουμε να κάνουμε την Ίριδα για το καλό της κόρης μας».

Στην ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη για το τι δεν πήγε καλά εκείνους τους έξι μήνες ζωής της Ίριδας, δεν θέλησε να δώσει εξηγήσεις, ανέφερε μόνο πως έγινε κάτι που τον στενοχώρησε και αποφάσισε να χωρίσουν.

Advertisements

«Στα παιδιά δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Δεν τα είχε ακουμπήσει ποτέ, τουλάχιστον όχι μπροστά μας. Έγινε ένας τσακωμός τότε, αλλά επειδή δεν ήθελα να μαλώνουμε μπροστά στα παιδιά, έφυγα από το σπίτι. Η Τζωρτζίνα κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο δίπλα ακριβώς από την Ίριδα. Γενικά κοιμόταν βαριά, αλλά εάν έκλαιγε για ώρα η μικρή θα πεταγόταν. Η Ρούλα ήταν με την αδελφή της στο σπίτι και με κάλεσαν να μου πουν ότι κάτι συνέβη στην μπέμπα. Μπαίνω μες στο σπίτι σαστισμένος και η Ρούλα έκανε ΚΑΡΠΑ στο παιδί μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πιάνω το πόδι της μικρής, ήταν παγωμένο, είχα πάθει αμόκ. Ακούω την Τζωρτζινούλα να λέει “το παιδί, μη μου πάρεις και αυτό το παιδί.” Εάν είχα τότε την παραμικρή υποψία, μόλις βγήκε η ιατροδικαστική, με καθησύχασε. Θα είχαμε προλάβει την Τζωρτζίνα έστω. Που να μου περάσει από το μυαλό μου ότι γίνονται τέτοια πράγματα, ότι μία μάνα σκοτώνει τα παιδιά της;» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν το δέχομαι για κανέναν λόγο να πάω να τη δω στη φυλακή»  είπε.

 

«Θα προσπαθήσω να μάθω την αλήθεια και για άλλα μου δύο παιδιά. Αν είχε βγει από την πρώτη ιατροδικαστική της Μαλένας τότε που έπρεπε δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ.

Αν είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά θα την είχα σκοτώσει, δεν θα φτάναμε ως εδώ. Ποιος πατέρας θα έβλεπε κάτι και θα το άφηνε έτσι;

Advertisements

Αν αποδειχτεί και για τα άλλα δύο παιδιά δεν υπάρχει τιμωρία.  Για μένα θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί και θα το επιχειρήσω με κάθε τρόπο. Θα τη σκοτώσω και ας πάω εγώ φυλακή. Μιλάμε για τα παιδιά μου.

Θέλω να αποδειχτεί μέχρι τέλους η αλήθεια αλλά να αποδειχτεί.

Την έχω δει στον ύπνο μου την Τζωρτζίνα δύο μέρες πριν από τη σύλληψη της Ρούλας. Ήταν ζωντανή αυτή και η Ρούλα νεκρή.

Ήταν τόσο δυνατό παιδί που σίγουρα προστατεύει τα άλλα δύο.

Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και θα δείξει και για τα άλλα δύο παιδιά.

Θα της έλεγα ότι την ευχαριστώ και τώρα για τη δικαίωση, ότι βοήθησε να φανεί η αλήθεια. Αυτό το παιδί ήταν μπροστά σε όλα. Έχω πει να γύρναγε να έφευγα εγώ, για όλα μου τα παιδιά» είπε.

 

znews.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα