Μην χασετε

Μαμά ηρωίδα έτρεξε στο φλεγόμενο σπίτι της 4 φορές προκειμένου να βγάλει έξω όλα τα παιδιά της

Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών έδειξε αξιοσημείωτο θάρρος όταν το σπίτι της τυλίχτηκε στις φλόγες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με τους γείτονες, η Mikala Vish ρίχτηκε κυριολεκτικά στις φλόγες για να σώσει τα παιδιά της, 12, 6, 4 και 9 μηνών αντίστοιχα.

Advertisements

 

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, η Mikala και τα παιδιά της κοιμόντουσαν στο σπίτι τους στο Μίσιγκαν. Γύρω στη 1 τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου, ξέσπασε φωτιά στον δεύτερο όροφο και οι φλόγες άρχισαν να εξαπλώνονται γρήγορα.

Όταν έφτασε η πυροσβεστική, ο καπνός έβγαινε ήδη από τα παράθυρα του επάνω ορόφου. «Καιγόταν ολόκληρος ο δεύτερος όροφος και οι πυροσβέστες που βρίσκονταν στο σημείο έδιναν μάχη με τις φλόγες» δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο αρχηγός της πυροσβεστικής, Scott Basar.

 

Καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά, όμως, η Mikala Vish έτρεξε στο φλεγόμενο σπίτι 4 φορές προκειμένου να βγάλει έξω όλα τα παιδιά της.

Ο υπαρχηγός του πυροσβεστικού τμήματος της περιοχής, ανέφερε πως η πράξη αυτής της μαμάς ήταν ό,τι πιο ηρωικό έχει δει στη ζωή του. «Συνήθως οι πυροσβέστες είναι αυτοί που ρίχνονται στις φλόγες για να σώσουν τους άλλους. H Mikala, όμως, ήταν αποφασισμένη να σώσει τα παιδιά της με όποιο τίμημα!» είπε χαρακτηριστικά.

 

Advertisements

mama365.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα