Μην χασετε

«Λύγισε» η Μαρία Κανελλοπούλου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη!

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησαν την ηθοποιό Μαρία Κανελλοπούλου και εκείνη άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όλα. Για τη καριέρα της στην υποκριτική, την οικογένειά της και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Η θεατρική παράσταση Τζεμ είναι ένα γλυκό έργο που περιέχει όλα όσα και η αληθινή μας ζωή», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός για την θεατρική παράσταση που συμμετέχει αυτό τον καιρό.

Από τις τηλεοπτικές μου συνεργασίες θυμάται τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις» η οποία είχε και άδοξο τέλος. Η ίδια λέει : «Η σειρά έκανε τρελά νούμερα, 53% στο πρώτο επεισόδιο. Ο ρόλος μου ήταν εξαιρετικός».

Στην πορεία της καριέρας της, συνάντησε ανθρώπους τους οποίους θα ήθελε να μην έχει συναντήσει. Η δουλειά της στην τηλεόραση της απέφερε χρήματα όχι όμως τόσα όσα σε άλλους ηθοποιούς.

Advertisements

 

Η σχέση της ζωής της

Η Νατάσα Μανίσαλη αποτέλεσα για την ίδια σχέση ζωής όπως δηλώνει, «νόμιζα ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που θα πάθει κάτι, ήταν τόσο ζωντανός άνθρωπος. Ήταν για μένα ο ορισμός της απώλειας». Αναφέρει πως δεν θα θυσίαζε ποτέ μια σχέση αγάπης για την καριέρα της, ενώ το ότι δεν παντρεύτηκε πιστεύει πως ήταν κάτι το τυχαίο.

Τονίζει πως αν και δεν έχει δικά της παιδιά , νιώθει τα ανήψια και τα εγγόνια της ως τέτοια, όπως και τους μαθητές της.

Οι αποκαλύψεις και το metoo

Η ίδια δηλώνει πως έπεσε από τα σύννεφα σχετικά με το μέγεθος όσων αποκαλύφθηκαν στο χώρο του θεάματος. «Εμάς τις γυναίκες ειδικά πρέπει να μας κάνει πολύ αυστηρές και παρούσες όλο αυτό. Οι πολύ σοβαρές υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Αυτό που έγινε όμως, έβαλε όλα τα πράγματα σε ένα τσουβάλι. Δεν είναι όλα τα αδικήματα ίδια ούτε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι» επισήμανε. Αποκάλυψε δε πως κατά τη διάρκεια της καριέρας της διαχειρήστηκε άσχημες καταστάσεις με αξιοπρέπεια.

 

Advertisements


in.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα