Μην χασετε

«Λοιπόν, ακούστε, μην με εκνευρίζετε. Να κρατήσω τα ρούχα εδώ πέρα αμανάτι»: Η Μαρία Ηλιάκη δίνει τα ρούχα της κόρης της σε μητέρες που τα έχουν ανάγκη

Η Μαρία Ηλιάκη πήρε μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία να δώσει τα ρούχα της μικρής της, τα οποία δεν χρειάζεται πια, σε μητέρες με παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

 

Έτσι, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ζήτησε από τις κυρίες που τα θέλουν να της στείλουν ένα μήνυμα κι εκείνη με τη σειρά της θα βρει τον τρόπο για να τους τα πάει.

 

Advertisements

Λίγο αργότερα, η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε και δεύτερο βίντεο, στο οποίο απάντησε για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού, με αφορμή τα σχόλια από followers της, οι οποίοι της είπαν να κρατήσει τα ρούχα.

«Λοιπόν, ακούστε, μην με εκνευρίζετε. Σχόλια τύπου “κράτα τα το δεύτερο”, μην μπαίνετε στον κόπο να με γεμίζετε με μηνύματα άχρηστα. Τώρα ψάχνουμε να κάνουμε μια δουλίτσα. Λοιπόν, πρώτον, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε δεύτερο. Άμα το θέλει ο Θεός θα κάνω, άμα δεν το θέλει δεν θα κάνω. Να κρατήσω τα ρούχα εδώ πέρα αμανάτι; Και δεύτερον, έχουμε την πολυτέλεια και είμαστε τύπου γνωστούλες και όλες οι εταιρίες, όταν μένουμε έγκυες, μας στέλνουν ρούχα. Δεν έχω ανάγκη, άμα κάνω δεύτερο, θα βρω ρούχα. Μην με ταράζετε πρωί – πρωί, γιατί έχω δουλίτσα» , είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα