Μην χασετε

«Λιώνει» η Ναταλί Κακκάβα: «Γρηγόρη μου είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήμουν και παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια»

Η Ναταλί Κακκάβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έριξαν αυλαία με την εκπομπή του ΣΚΑΙ “Όλα Γκουντ”, χθες, Κυριακή και η συγκίνησή τους ήταν έντονη κατά τον αποχαιρετισμό.

 

Μετά το τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές.

Όπως υπογράμμισε η Ναταλί Κακκάβα «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που γνώρισα, συνεργάστηκα και αγάπησα αυτή την τηλεοπτική χρονια.. Σας κρατώ έναν έναν στην καρδιά μου και σας εύχομαι τα καλύτερα.. Ζήσαμε πολλά.. Ακούσαμε περισσότερα.. Κυρίως όμως νιώσαμε βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα.

Advertisements

 

Στο τέλος αυτού του ταξιδιού το πρόσημο είναι θετικό.. Ευχαριστώ όλους εσάς που μας ανοίξατε το σπιτικό σας και γίναμε η παρέα σας. Που είχατε έναν καλό λόγο για εμάς και που μας αγαπήσατε.. Ευχαριστώ επίσης και όλους εσάς που μας κρίνατε. Άλλοτε δίκαια και άλλοτε αδίκως.. Να ξέρετε διάβασα όλες τις κριτικές σας.. Προβληματίστηκα και προσπάθησα να βελτιωθώ…

 

Η συγκίνηση της Ναταλί Κακκάβα για τον τέλος του “Όλα Γκουντ”

Το Όλα Γκουντ έφτασε στο τέλος του. Αυτό που δεν τελειώνει όμως είναι η αγάπη.. Και νιώθω ευλογημένη που στη ζωή μου έχω ανθρώπους να με αγαπούν.. Γρηγόρη μου είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήμουν και παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια..
Εις το επανειδειν λοιπόν..».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα