Μην χασετε

«Λένε ότι η Δανάη Μπάρκα είναι βύσμα για αυτό είναι στην τηλεόραση»: Ξέσπασε η παρουσιάστρια για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν η Δανάη Μπάρκα.

Advertisements

Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τα τηλεοπτικά της σχέδια, αναφέροντας πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Mega, ενώ δεν έκρυψε και την ενόχλησή της για σχόλια που ακούγονται σε βάρος της.

 

Όπως είπε, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που λένε πως «η Δανάη Μπάρκα είναι βύσμα για αυτό είναι στην τηλεόραση», γεγονός που την ενοχλεί,. Επιπλέον, σχολίασε πως η πιο δύσκολη στιγμή της στην εκπομπή ήταν στο πρόσφατο δυστύχημα στα Τέμπη, όταν κλήθηκε να διαχειριστεί πρωτόγνωρες καταστάσεις στον αέρα.

 

«Ακόμα ακούω ότι είμαι βύσμα. Μπορώ να σου δείξω και σχόλιο που έλαβα χθες. Αυτό νομίζω ότι μπορεί να μη σταματήσει και ποτέ να ακούγεται. Δε με πειράζει. Αν από τα 100 σχόλια που θα λάβω, και τον κόσμο που έρθει να μου μιλήσει, κάτσω στον έναν που θα μου πει κάτι κακεντρεχές χωρίς επιχείρημα…

Αν έρθει και μου πει, “άκουσα ότι πήρες εσύ τηλέφωνο και ήμουν μπροστά”, τότε θα πω εντάξει μας πιάσανε… Όταν όμως δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να μου πει, “είσαι βύσμα, γι’ αυτό και γι’ αυτό”… Σε αυτές τις δουλειές όποιος και να είσαι, αν δεν προσπαθήσεις, δεν παλέψεις, αν ο κόσμος δε δείξει ότι λίγο σε αγαπάει, δε νομίζω ότι εύκολα θα μείνεις» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

 

«Πάντα θα ακούγεται αυτό. Έχω κλάψει, έχω στενοχωρηθεί , έχω θυμώσει… Στην αρχή. Τώρα, έχω αρχίσει να είμαι λίγο πιο χαλαρή με αυτά τα σχόλια που πάντα υπάρχουν» πρόσθεσε.

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα