Μην χασετε

«Κλαίγαμε 24 ώρες μετά τον ερχομό της μικρής»: Τρισευτυχισμένη γιαγιά η Χριστίνα Παππά

Έγινε γιαγιά η Χριστίνα Παππά και η χαρά της δεν κρύβεται Ο Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του, Άννα Μπεζάν έφεραν στον κόσμο το κοριτσάκι τους που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

 

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για τη νέα αυτή εξέλιξη στη ζωή της και για τα συναισθήματά της.  «Υγεία ευλογία και τύχη να έχει το μωράκι. Τυχερό να είναι. Αισθάνομαι υπέροχα. Η Άννα είναι μια χαρά, πολύ δυνατή. Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί αγκαλιά. Είναι κάτι το απίστευτο, κρίμα που δε μπορείτε να με δείτε.

Είναι άλλο πράγμα, σαν να έχω ξανανιώσει. Είναι πανέμορφη, μια κούκλα. Νόμιζα ότι κρατάω στην αγκαλιά μου άγγελο. Είναι ειλικρινά δυο φορές παιδί μου. Σε κάθε καλό ή άσχημο, είσαι με την οικογένεια. Όταν με το καλό βγουν από το νοσοκομείο και πάνε σπίτι, έτσι και αλλιώς με έχουν ζητήσει και οι ίδιοι για βοήθεια».

Advertisements

 

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν είμαι η παρεμβατική πεθερά που θα πάω με το ζόρι. Το γιαγιά δε μου αρέσει έτσι κι αλλιώς, προτιμώ το Χριστίνα. Όπως ο Δημήτρης τη μητέρα μου δε τη φωνάζει γιαγιά. Το γιαγιά που γίνομαι είναι μεγάλη χαρά, αλλά μου αρέσει να με φωνάζει Χριστίνα. Η χαρά είναι μεγάλη, δε φαντάζεστε το κλάμα και τη συγκίνηση».

 

Advertisements

 

espressonews.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα