Μην χασετε

«Κέρδισα φίλους, έχασα τρίχες»: Μήνυμα ζωής δίνει η Νεκταρία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Μήνυμα ζωής δίνει η Νεκταρία – Ελευθερία Αγγελάκη, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, εργατολόγος-Δημοσιολόγος και Νομικός Σύμβουλος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Σε video της στα social media με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 Φεβρουαρίου, περιγράφει τη μάχη της με τον καρκίνο για 2η φορά, καλώντας άλλους ασθενείς να κοιτάξουν κατάματα με θάρρος τον καρκίνο τους, καταλήγοντας με απάντηση στο ερώτημα «τι έχασα;» στη μάχη που δίνει λέγοντας «τρίχες…».

 

Αναλυτικά στην ανάρτησή της αναφέρει:

Advertisements

Δίνω τη μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά. Θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω όσο μπορώ τους συνανθρώπους μου που περνούν το ίδιο. Να τους εμπνεύσω, να τους κάνω να μιλήσουν γι’ αυτό που περνούν, να κοιτάξουν τον καρκίνο τους κατάματα με θάρρος.

Ξεκίνησα την Ομάδα Έκφρασης & Θάρρους κατά του Καρκίνου, με το όνομα «Κατάματα Με Θάρρος», και συμπορεύομαι με όλους αυτούς που θα μοιραστούν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο. Στόχος μου να ενισχύσω με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, πρωτίστως τα παιδιά με καρκίνο αλλά και όλους όσοι δίνουν τη μάχη τους με αυτή την ασθένεια.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 Φεβρουαρίου, ετοίμασα ένα βίντεο που ελπίζω κι εύχομαι να ενθαρρύνει, να εμπνεύσει, να βοηθήσει.

Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη

Δείτε το video:

Advertisements

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα