Μην χασετε

Καθηλώνει η Ήρα Κατσαντώνη: «Εκεί που νομίζεις ότι έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις. Γέννησα, αλλά το μωρό δεν τα κατάφερε»

Ηταν 21 Απριλίου του 2023 όταν η Ήρα Κατσαντώνη, κόρη της γνωστής ερμηνεύτριας Ελπίδας και του εκλιπόντα αρχιτέκτονα, Στάθη Κατσαντώνη, έφερε στον κόσμο το παιδί της, το οποίο έμελλε να μην γνωρίσει τους γονείς τους, που τόσο το περίμεναν. Με ανάρτησή της στο Instagram, λίγες ημέρες αργότερα, έκανε γνωστή την απώλειά της στους ακολούθους της, οι οποίοι – όπως η ίδια λέει – τη βοήθησαν πολύ να διαχειριστεί το πένθος της.

Η επιχειρηματίας μίλησε για πρώτη φορά on camera για την απώλεια του νεογέννητου μωρού της στην εκπομπή του Alpha “Happy Day” και συγκίνησε με τα όσα είπε, ενώ ευχαρίστησε και τον σύζυγό της για τη στήριξη.

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Ήμουν έγκυος, γέννησα το μωρό μου 8 μηνών αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν έχασα το παιδί μου 8 μηνών νόμιζα ότι δεν το είχε πάθει καμιά άλλη γυναίκα, ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο. Όταν το μοιράστηκα στα social media πήρα πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψω, να πενθήσω. Το πένθος είναι ένας κύκλος που χρειάζεται να γίνει.

Ο άντρας μου με στήριξε πολύ, είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άντρα, και η μαμά μου φυσικά. Μετά από αρκετούς μήνες που έχουν περάσει μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χαμό του μωρού μου. Είμαι καλά, όμως. Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα που έχουμε και δεν είναι αλήθεια αυτό.

Advertisements

Εκεί που νομίζεις ότι έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις. Όταν γέννησα, μου έλεγαν να σου ζήσει. Έλεγα τι θα πω; Είπα ας το μοιραστώ με τον κόσμο. Πήρα τεράστια βοήθεια από τα κορίτσια που μου έστελναν μηνύματα στα social media, όταν μοιράστηκα τι συνέβη με το μωρό μου.

Έκανα καισαρική για να γεννήσω, μου πήρε 2-3 βδομάδες να συνέλθω. Υπάρχει πάντα φως στο τούνελ. Αλήθεια το λέω, πραγματικά. Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πενθήσουμε και μετά να προχωρήσουμε παρακάτω. Γιατί είμαστε ζωντανοί, έχουμε την υγεία μας και η ζωή προχωράει», εξομολογήθηκε.

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε στο video:

 

Από marieclaire.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα